Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

nakup vikenda

Default avatar

dedič-kam naložiti

podedovali smo večjo količino denarja. Odločamo se, da bi kupili vikend ali stanovanje na Gorenjskem ali morju. Kaj mi svetujete?
Default avatar

res odvisno

Uh, sladka dilema.
Če vam vročina ni pisana na kožo, vam bodo prijetnejši gorenjski kraji. Mogoče Gorenjska tudi prometno malo manj zahtevna od morja (gneča na AC od petka od 14. ure popoldne do sobote do cca 11, 12. ure popoldne in nedelja zvečer za nazaj). Na gorenjski AC je vseeno malo bolje, s tem da se proti Bledu in Bohinju z malo "sreče" zatakneš takoj za krožnim prometom.
Ne vem, koliko si/ste/sta star-i - lahko razmišljaš tudi dolgoročno, da bi bila to nepremičnina, kjer bi v penziji tudi stalno bival.
Default avatar

prava odločitev

vsekakor kanarski otoki

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak