Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Brod-Novo mesto nakup stanovanja

Default avatar

kajvem

Pozdravljeni!
Smo v iskanju nepremičnine v Novem mestu ali bližnji okolici. Bolj se nagibamo k nakupu stanovanja. V Novem mestu je v izgradnji stavba na Brodu, kjer naj bi bila stanovanja vseljiva konec decembra 2017. Ima kdo kakšne izkušnje, informacije ali karkoli v zvezi s tem naseljem? Si kakšen domačin ogleduje tam stanovanja. Kakšna soseska je to? Ve kdorkoli kaj o tem? ;)
Če slučajno kakšen novomeščan prebere to objavo, me pa tudi zanimajo menja, kje v Novem mestu ali bližnji okolici je možno kupiti kakšno majhno hiško, parcelo, novejše štiri-sobno stanovanje. Na Nepremicnine.net je bolj malo ponudb oz. se iste že skoraj pol leta, kar spremljam ta portal.
Hvala za vsako izkušnjo, mnjenje in nasvet.

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak