Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Gradnja dvojček hiše

Default avatar

Vsestranski

Pozdravljeni
Z mojo sva lastnika zanimive parcele na Polzeli v velikosti cca 1.800m2 in poleg gradnje normalne hiše razmišljava o gradnji dvojčka. Ključni razlog za to razmišljanje je predvsem finančni in da dobri sosedi vedno prav pridejo :)

Nekako obstaja prepričanje, da je gradnja dvojček hiše bolj ugodna ob relativno enakem standardu bivanja. Vprašanje je ali kdo podobno razmišlja in bi bil pripravljen v zameno za parcelo zgraditi dvojček hišo do XY faze v protivrednosti parcele.

Da poenostavim, smo relativno mlada družina, katera rada gre v hribe, na morje, smo simpl in tolerantni ter imamo radi šport in jutranjo kavo.

Hvala in lep pozdrav,

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak