Forum.Over.Net

Nepremičnine

Metuljcek kamnik

Default avatar

iz kamnika

Men so terase od metuljcka zelo ne funkcionalne sploh tiste ta večje od vokalnih blokov,da ne omenjam balkonov višje zgoraj na vogalih, ima kolega - balkon ima 40m2, od tega 10m2 uporabnega, ostalih 30m2 pa dejansko 2m širine in 15m po dolžini...
Default avatar

CeneC

Ah dej no.
Metuljček se poseda. Mercatorjev blok ima prav tako težave.
Sosesko Mali grad je gradil Vegrad, tako kot bloke stanovanjskega sklada na Ljubljanski. A res misliš, da je bolj kvalitetno grajen Metuljček od ostalih blokov?
Default avatar

Miha_R

stanovalka v m je napisal/a:
Stanovanja v Metuljcku se kaj posedajo? Kakor mi je znano, se.
To da po toliko letih še vedno zamaka v garaži je tudi malo čudno, se ti ne zdi?
Kako je pa s plinovodi in plinskimi napeljavami v stanovanjih? Kje si pa prej živela?

Na Steletovi ni teh težav, prav tako ne na Ljubljanski (Svetilnik, Kremšnite). Pa še optiko pravkar vlečejo na Steletovi in Ljubljanski.
Default avatar

oni detektiv

Počasi prihajajo na plan dokazi, kako je poskušal nekdo biti pameten, kajne prodajalka?
Default avatar

bbbbbbbbbbbbb

mi smo stanovalci v metuljčku,sicer ne lastniki,ampak najemniki trosobnega stanovanja.smo zadovoljni,nekih problemov ni,če se nam ponudi realna možnost,bi šli v nabavo. tako na kratko.

tisto zamakanje je skoraj v celoti že sanirano kolikor vem,se pojavlja samo še na parih mestih in tudi ne bi rekel ravno zamakanje,ker gre le za manjše luže. Za posedanje stavbe ne vem,ker se kot najemnik nisem kaj dosti za to zanimal. Sosedi so kakor naletiš povsod,tudi pri nas je ene par zanimivih osebkov.
Default avatar

Gordana l

Hvala vsem za vse dane informacije in povezave glede stavbe. Tako ali tako jaz naredim prvi ogled v smislu ali se vidimo in čutimo v stanovanju in okolici. Če nam ustreza in če ni tega, takoj odpade. Na drugi ogled pa bi potem pripeljala tudi znanca, ki ie iz foha in bi znal podati oceno kot inženir in šele nato pride na vrsto pogajanje o ceni. Na ogled pa še nisem, sem pa vesela ker mislim da mi je uspelo dobiti kupca zdajšnega stanovanja. :)
Default avatar

Kupeciscem

Sem naletel na tole temo, ker tudi iscem v metuljcku. Toliko ene kritike na metuljcek a vendar stanovanja ki se v tej stavbi prodajajo se prodajo zelo hitro in kolikor imam prave informacije sta za stanovanje o katerem ste tule diskutirali na koncu celo dva interesenta zvisevala ceno.

Toliko o precenjenosti...
Default avatar

Segovori

Kupeciscem je napisal/a:
Ja, govori se, da je stanovanje šlo za 7.200 Eur/m2. Deluje kar prava cena glede na lokacijo.
Default avatar

Potencialni kupec

Pozdravljeni, se kaksna informacija glede metuljcka vec bi bila dobrodosla prosim. Trenutno se prodajata se dva stanovanja v tem kompleksu, kak info kot sm reku dobrodosel ker smo potencialni kupci, hvala