Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Naselje Gabrje - Brezovica pri Ljubljani

Default avatar

sanja_26

Pozdravljeni!

Je šel kdo gledat nova stanovanja v naselju Gabrje - Brezovica pri Ljubljani? Kakšen je prvi vtis? Gradnja? Lokacija? Cene zgledajo dokaj ugodne, se pa prodajajo že nekaj časa. Planiram ogled naslednji teden.

Še povezava do oglasa: https://www.nepremicnine.net/oglasi-pro ... e_6043992/
Default avatar

Katjusssa

Živjo, sanja_26, mene bi zanimala kakšna informacija glede ogleda. Kako je bilo? A so to že vseljiva stanovanja?
Default avatar

meni so draga

Meni se zdi cena glede na lokacijo zelo visoka.

Od teh 66 kvadratnih metrov 3,5 sobnega stanovanja (ne vidim še ene sobe????) je 18 metrov hodnika in pomožnih prostorov (utility in shramba, dva hodnika). Torej je to trisobno stanovanje na 50 kvadratnih metrih. Ni obljubljenih dveh sob in pol. 20 kvadratov za dnevno bivalni prostor je na meji znosnega, ampak zaradi oblike prostora in vrat je zelo težko smotrno opremiti. 10 kvadratnih metrov velika soba za dva otroka je pa tudi malo malo.
Na tako skromni kvadraturi potem imeti razkošje v obliki 10 kvadratnim metrov hodnika in 5 kvadratnih metrov utility-ja je potem res skrajno nesmotrno.

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak