Med.Over.Net

Duhovnost, meditacija in joga

Kako najti in ohraniti pot k notranjemu miru, k radosti in življenjskemu optimizmu?

Učenje prerokovanja iz kart

Default avatar

Vedež Lenormand

Vedno več ljudi išče nasvete pri raznih vedeževalcih, ki pa niso vedno dobri, skoraj brez izjeme pa so dragi. Ste razmišljali, da bi se sami naučili vedeževati in bi lahko vedeževali sebi in prijateljem? Na FB sem pod imenom Vedeževanje Slovenija https://www.facebook.com/profile.php?id=100011315590593 ustvarila skupino Poglejmo si v karte, kjer člani sodelujemo pri razlagah raznih postavitev in se tako učimo drug od drugega. Seveda brezplačno.

Oblikovala sem tudi karte za vedeževanje v slovenščini po sistemu Lenormand, ki so zelo primerne in preproste za učenje. Pomeni so napisani že na karti in to v slovenščini. Ko jih boste začeli uporabljati, se name lahko tudi kadarkoli obrnete po pomoč ali nasvet pri razlagi njihovih pomenov in postavitev. Na voljo imate brezplačno aplikacijo za Android telefone. Več o njih lahko preberete tukaj: http://prerokovanje.wix.com/kartelenormand

Skratka, moja velika želja je, da vedeževanje ne bi bilo več nekaj skritega, misterioznega in predvsem dragega, ampak da bi se o tem začeli vse bolj pogovarjati, se povezovati, drug drugemu svetovati iz kart in se učiti drug od drugega. Verjamem, da je sposobnost pogleda v prihodnost in stika z intuiticijo dana prav vsem, le da nekateri zaupanje raje vlagajo v razne vedeževalce, ki jim gre le za zaslužek, kot v lastne sposobnosti. Upam, da se spoznamo/srečamo na FB.