Zdravilstvo

Odgovarjajo: Dominik Golenhofen, zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Vabljeni na Dan odprtih vrat EC

Default avatar
Bodite pametno radovedni!

Dan odprtih vrat Energijskega centra
Petek, 1. 12. 2006, od 14. do 20. ure
Pod hrasti 69, Ljubljana Murgle

V našem centru smo vedno na široko odpirali vrata dobrim idejam, učinkovitim terapijam, uporabnemu znanju in radovednim obiskovalcem. Ob dnevu odprtih vrat, v petek, 1. decembra 2006, bodo naša vrata še posebej na široko odprta, saj smo za vse obiskovalce pripravili bogat in zanimiv program.

Poseben poudarek bo namenjen brezplačnim individualnim posvetom in predstavitvi različnih tem, ki so povezane z zdravjem. Povedali vam bomo, kako se v našem centru lotimo zdravljenja kandide, zakisanosti telesa, črevesnih bolezni in amalgama. Izvedeli boste lahko vse o celulitu, sadnih in zelenjavnih sokovih, čisti vodi in bioresonančni metodi. Tudi tisti, ki vas zanima feng shui, ne boste prikrajšani.

Teme smo razporedili po posameznih prostorih v naši ordinaciji (na spletni strani si lahko ogledate in natisnete program), vi pa ste vabljeni, da se nam pridružite pri vseh tistih, ki vas zanimajo.

Pripravili smo vam nagradno igro, praktične predstavitve, pokušine izdelkov, informativno gradivo in brezplačne vzorce. Vse izdelke boste lahko kupili z gotovinskim petodstotnim popustom.

Za Energijski center d. o. o.
Dominik Golenhofen, zdravilec


Vsebina posameznih prireditev:

Bioresonančna terapija, individualni posveti
Zelena soba, 14.00–15.00
Zelena soba, 19.00–20.00

Z zdravilcem Dominikom Golenhofnom se boste lahko brezplačno pogovorili o vaših zdravstvenih težavah. Posvet bo trajal od pet do 10 minut, odvisno od števila interesentov, in ne vsebuje testiranja z BRT. Predhodna najava ni potrebna.


Črevesje in probiotični mikroorganizmi
Bela soba, 15.00–16.00

Zdravo črevo je pogoj za zdravo telo, saj imamo v črevesju 70 odstotkov celic imunskega sistema. Kadar je črevesna flora uničena (na primer zaradi jemanja antibiotikov ali glivic), moramo dodatno uživati probiotične bakterije. Katere, kako in zakaj – boste lahko vprašali na predstavitvi.


Kitajska astrologija, individualni posveti
Oranžna soba, 15.00–16.00

Svetovalka za feng shui Helena Golenhofen vam bo v individualnem posvetu sestavila vaš kitajski horoskop (osnovno obliko) in odgovorila na vaša vprašanja. Posvet bo trajal od pet do 10 minut, odvisno od števila interesentov. Predhodna najava ni potrebna. Za izdelavo horoskopa potrebujemo tudi uro in kraj rojstva.


Pomen čiste vode za zdravje
Modra soba, 15.00–16.00

Voda je pomemben nosilec informacij, dobrih in slabih. Zato je tako zelo pomembna za naše zdravje, saj nas, polna škodljivih snovi, obremenjuje in ti strupi se morajo iz telesa spet izločiti. Spoznali boste vrhunsko filtrirno napravo, ki deluje po načelu reverzne osmoze. Vodo očisti in energizira. S seboj pa lahko prinesete vzorce svoje vode, ki jih bomo testirali.


Zakisanost telesa
Marelična soba, 16.00–17.00

Presežki kislin, ki nastanejo pri presnovi, se odlagajo v telesu in povzročajo veliko zdravstvenih težav. So vzrok za številne civilizacijske bolezni, tudi za raka, glivice in alergije. S preprostim testom boste lahko ugotovili, ali ste zakisani in kako lahko ukrepate.


Sadno-zelenjavni koncentrati
Bela soba, 16.00–17.00

Že pripravljeni koncentrati iz sadja in zelenjave so odlična alternativa k sveže stisnjenim sokovom. Nepogrešljivi so na potovanju, v službi, ko ni sezonskih surovin ali preprosto nimamo časa. Vsi naši izdelki so narejeni po postopku vakuumske koncentracije, kjer pri temperaturi od 27 do 29 stopinj Celzija iz rastlin izločijo sok. So zelo okusni, zato jih otroci radi pijejo.


Na pomoč, obvladuje me kandida!
Marelična soba, 17.00–18.00

Kadar se glivice kandide preveč razmnožijo, začnejo močno vplivati na naše počutje. Seznam s simptomi je dolg, vendar kako lahko ugotovimo, če imamo kandido? Zdravilec Dominik Golenhofen vas bo z bioresonančno terapijo testiral in svetoval, kako se lotiti boja proti kandidi.


Feng shui
Oranžna soba, 17.00–18.00

Za vaša individualna vprašanja vam bo na razpolago svetovalka za feng shui Helena Golenhofen. S sabo prinesite čim več informacij (načrte, smeri neba, slike), da bo lahko svetovanje čim bolj kakovostno. Posvet bo trajal od pet do 10 minut, odvisno od števila interesentov. Predhodna najava ni potrebna.


Priprava svežih sokov s sokovnikom Champion
Modra soba, 17.00–18.00

Sveže pripravljeni sadni in zelenjavni sokovi so najboljši vir vitalnih snovi, saj jih lahko telo popolnoma vsrka. Poskusili boste lahko, kako preprosta je priprava sokov s hidravličnim sokovnikom Champion in kako okusni so takšni sokovi. S sokovnikom pa lahko pripravljamo tudi pireje, kašice in meljemo suho sadje.


Celulit – ne samo kozmetična težava
Marelična soba, 18.00–19.00

Katera ženska ne sanja o popolnoma gladki koži brez celulita? Žal pa celulit ni samo estetska težava, ampak tudi zdravstvena. V maščobnih celicah se namreč skladiščijo presežki kislin, ki jih telo ne more izločiti. Boj proti celulitu se tako spremeni v boj proti zakisanosti. Telo lahko pri tem podpiramo z bazičnimi minerali, bazičnimi kopelmi in kozmetiko z bazičnim pH.


Amalgam iz zobnih zalivk
Bela soba, 18.00–19.00

Prav neverjetna je ignoranca zobozdravnikov, ko gre za amalgamske zalivke. Številne študije pa so dokazale, da je amalgam zelo nevarna težka kovina, ki vpliva predvsem na naše živčevje. Z odlaganjem amalgama v telesu so povezane bolezni, kot so multipla skleroza, alzheimerjeva in parkinsonova bolezen, ALS, psihosomatske bolezni, migrena in vrtoglavica. Zdravilec Dominik Golenhofen vas bo na vašo željo testiral z bioresonančno terapijo in svetoval, kako ukrepati.
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]
Default avatar
Hvala za povabilo , res bogata ponudba. Če bo le mogoče se udeležim
zanimivega dneva.
Ne zamerite , če postavim še vprašanje. Že dlje časa se mi pojavljajo
čudna tresenja po vsem telesu. Tresenje ni vidno navzven. Nemirne
noge, občasno opazno trzanje mišic , mišična vlakna kot bi bile strune,
ki bi nihale z določljivo frekvenco,celo nelagoden občutek v zatilju v malih
možganih.Pred nekaj meseci sem odstranila amalgamske zalivke,
TSH je v mejah normale ( jemljem eutirox zaradi hipotiroze ),sem
na brezglutenski dieti nekaj mesecev zaradi dokazane celiakije.
Je možno , da telesu primanjkuje vitaminov in mineralov?
Hvala za odgovor in prisrčen pozdrav.
Default avatar
Pozdravljeni,

žal sem šele sedaj odkrila vaš forum, seveda so me do tega pripeljala vprašanja, ki se mi v zadnjem času porajajo.
Zanima me ali načrtujete še kakšen Dan odprtih vrat?

Zelo radi bi namreč izvedeli več na področju zdravega življenja. Do zdaj nismo temu posvečali velike pozornosti (razen prehrane, pijače in rekreacije), zdaj pa so se v družini pojavile alergije, bolezni otrok in smo začeli iskati odgovore, ki nam jih zdravniki niso dali. Ob prebiranju vaših odgovorov sem izgubljena in žalostna, kako malo vem. Imam majhna otroka in res bi jim rada ponudila lepo življenje in vesele ter zdrave starše. Zanima me tudi če imate organizirane kakršnekoli delavnice, ki bi nam pomagala razumeti in odkriti neodkrito.

Najlepša hvala za pomoč.
Katja
Default avatar
Simptome, ki jih opisujete, imenujemo „restless legs“ in so, po mojih izkušnjah, posledica pomanjkanja mineralov (to pa nastane zaradi zakisanosti telesa) in/ali zastrupljenosti živčevja s težkimi kovinami (predvsem z živim srebrom). Zdaj, ko ste odstranili amalgamske zalivke, morate nujno razstrupiti telo, drugače vam ta odstranitev ne bo nič koristila!!! Še posebej celiakija se zelo pogosto pojavi kot posledica obremenitve telesa z živim srebrom.

LP
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]
Default avatar
Odziv na Dan odprith vrat je bil tako velik, da je bilo premalo prostora za vse zainteresirane. Zato smo se odločili, da bomo naslednjo takšno prireditev organizirali v kakšnem kongresnem centru, kot celodnevno prireditev s predavanji, delavnicami in predstavitvami.

Predlagam vam, da se na naši spletni strani www.energijski-center.com vpišete med prejemnike novic, pa boste pravočasno izvedeli za termine.

LP

P.S.
V januarju in februarju bomo imeli štiri predavanja (glejte obvestilo - novo temo).
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]

Moderatorji

Dominik Golenhofen , zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
Dominik Golenhofen