Med.Over.Net

Zdravilstvo

Odgovarjajo: Dominik Golenhofen, zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Ali imate različne zdravstvene težave in vas zanima še nekoliko drugačen pogled nanje? Bi želeli izvedeti, kaj o njih meni zdravilec z nemškim državnim izpitom? Na tem naslovu dobite neodvisne in alternativne odgovore dipl. holističnega bioenergijskega medicinca.

Dominik Golenhofen , zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Dominik Golenhofen

Zeolit in ADHD

Default avatar

darinka37

Spoštovani,

imamo 11 letnega sina z ADHD. Nabavili smo Zeolit (poreklo iz Norveške), pa nas zanima kakšno doziranje bi svetovali za sinovo stanje, sedaj dajemo 3 x čajno žličko. Trenutno je kar hudo naporno, predvsem zanj, zato preizkušamo tudi jemanje "zdravila" Strattera. Je sploh mogoče pri njegovih letih še kaj popraviti zastrupljenost s kovinami (cepljenje), tudi sama sem tri leta pred zanositvijo kar dolgo delala na delovnem mestu, kjer sem se dobro "napolnila" s strupi - izpušni plini - menite da je poleg dednosti - imamo nekaj add v širši družini - mogoče da ima sin tudi zato težave?

Hvala in lep dan.
Default avatar

Dominik Golenhofen

Spoštovani!

Sama doza Zeolita je ok, v ordinaciji pa za razstrupljanje uporabljamo druge substance. Moje priporočilo je, da se najprej preveri prisotnost kovin s testom po mobilizaciji prek urina. Na podlagi rezultatov takega testa, se nato pripravi program razstrupljanja kovin.Za več informacij nas prosim, pokličite v ordinacijo.

Vse dobro!
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]