Med.Over.Net

Zdravilstvo

Odgovarjajo: Dominik Golenhofen, zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Ali imate različne zdravstvene težave in vas zanima še nekoliko drugačen pogled nanje? Bi želeli izvedeti, kaj o njih meni zdravilec z nemškim državnim izpitom? Na tem naslovu dobite neodvisne in alternativne odgovore dipl. holističnega bioenergijskega medicinca.

Dominik Golenhofen , zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Dominik Golenhofen

Kandida

Default avatar

Monita

Lepo pozdravljeni.

Sama sem ugotovila da imam najbrž kandido v telesu. Močne migrene(vsak teden),driska vsak teden,krči v trebuhu. Že dve leti srbeča in pekoča nožnica in zunanje spolovilo,srbeč in pekoč anus. (vzroka ne najdejo). Nato sem se sama odločila za antikandidno dieto. Na tej dieti sem že 1 mesec. Glavobolov praktično ni več.Driske ni več. Ostaja pa še srbenje in pečenje spolovila. Sedaj pa se mi je še pojavilo napenjanje v trebuhu in topa bolečina,ki preneha občasno. Zanima me če je to stranski učinek odstranjevanje kandide ? Nekje sem prebrala da ko se kanido strada da sprošča toksine...a je to res ?
Ne jem pa nič sladkarij,nikakršnega sladkorja nikjer
Nič kvašenega,ne bele moke,ne testenim,krompir(minimalno v joti).Sadja tudi ne,razen enega jabolka na dan.Kako je z ananasom? Nekje pišejo da se lahko je drugje da se ne sme.Pečem si pirin kruh brez kvasa.Občasno polnozrnate testenine. Mleka ne pijem. Uživam probiotične jogurte ter bele sire.Uživam kokosovo maščobo,pijem samo vodo ali domač koprivni ali rmanov čaj.Vložke uporabljam bombažne pralne. Sem na pravi poti ? Prosila vas bi če delam kaj narobe ? res bi se rada odkrižala te zoperne zadeve. Hvala za vsak nasvet. Zelo bom vesela vašega odgovora. Lep dan še naprej. Mihaela

priponka.jpg
(190.12 KiB)

Default avatar

Dominik Golenhofen

Spoštovani!
Ravnovesje v črevesju je bilo lahko porušeno daljše obdobje, zato tudi regeneracija lahko poteka dlje. Ste na pravi poti, saj je nekaj simptomov izginilo. Predlagam, da za nekaj časa ukinete vse mlečne beljakovine (kozje, ovčje , kravje). Naredite kuro s kakimi dobrimi probiotiki, običajno v taki situaciji manjkajo B vitamin in bazični minerali(magnezij, kalij, kalcij).
Manjša količina ananasa po naših izkušnjah ni problematična. Dodajajte si samo hladno stiskana olja (laneno, konopljino...) in uživajte še naprej veliko kvalitetne zelenjave (regret, radič, brokoli..).
V mislih morate imeti tudi dejstvo, da je črevesje prvo v vrsti organov, ki reagirajo na stress, zato skušajte stres čim bolj nevtralizirati (sem spade tudi spanje).

Vse dobro vam želim!
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]