Mladi, ljubezen in spolnost

Kako pogosto pijete alkohol?

Default avatar

Spider

Opolnoči je začel veljati zakon, da ponoči, med 21. in 7 zjutraj ni dovoljena prodaja alkohola v trgovinah. za vse, ne le za mladoletne.

Mene pa zanima, kako pogosto pijete alkohol. A je to vsak dan, samo ob vikendih na zabavah, nič...?
Default avatar

Spider

Seveda velja tudi za bencinske servise.
Default avatar

Robi

odvisno od tedna: lahko vsak dan kakšen pir,
ali pa tud cel tedn neč
Default avatar

Don Vito

Ful redko. Mogoče spijem 1x/mesec kaj alkoholnega in sicer še to kakšen Smirnoff Mule, Breezer ali pa gin-tonic :) ali pa za super gešmak po kakšnih ita špagetih - deci refoška, merlota al pa cabernet sauvignona.
Default avatar

Leonardo

Več ga spijemo boljši smo
in lepše zgledamo.

Če mi paše ga pijem, če mi pa ne paše ga pa ne. Včasih dva meseca nič včasih pa dvakrat na teden. V mejah normale ?????????????
LP
Default avatar

stu

Zelo zelo redko, tako da ta zadeva ne bo nič kaj dosti vplivala name:)) Pa še takrat, ko pijem, popijem le en ali dva bambusa ali kaj podobnega. Redkokdaj kaj več. Mi niti ne paše.
Default avatar

katarina

Včasih sem vsak vikend, zdaj pa nič. (no, v petek sem spila 1 malo pivo, pa so mi policaji dali za pihat....joj, sem bila jezna.....in ful sem se tresla...., no, pa je blo 0,00.)
Default avatar

Don Vito

a ti ful drsiš?
Default avatar

Robi

no vidiš da ga dobr neseš :))
jest sm spil 4 smile pa sm tud napihu 0.00 (pa še v LJ so me ustavl)
Default avatar

jaka

Alkohol pijem zelo redko. Le ob vikendih, pa se to ne prevec - kaksen kozarcek refoska, najvec tri...Potem pa se na zabavah...tu spijem malo vec :). Piva niti ne maram prevec.
Default avatar

Marisy

Jaz bi se ga pa kar zdaj napila, do konca!!!!!!

Sorry, mal sem depresivna danes!! Drugac pa sem ter tja kako pivce za zivce, pa na zurkah kaj, torej recimo 3,4 krat na mesec malo vec spijemo, druac pa ( posebno zdaj ko je tako vroce ) ene 10, 15 pivick na mesec.

Marisy
Default avatar

Blondy

Kadar grem za vikend žurat spijem 2-3 bacardi breezerja, redbull-vodke ali bambusa...Drugače čez teden skoraj nikoli ne pijem alkohola, napijem se ga pa tut sam za kake rojstne dneve pa še to ko feštamo na vikendici ali na morju - po lokalih nikoli.
Default avatar

Spider

A vedno, ko ga malo spiješ, poješ Udri Mujo?:-)))
Default avatar

Lee_Nover

mogoce ob kakem kosilu, al pa, ce kej nazdravmo .. pa se to samo kak kozarcek ..
Default avatar

maestro

Zelo redko.

So se nekako "pivski" dnevi zame koncali. Sem ze davno nazaj ugotovil, da ga cez mrzlo gazirano pijaco pac ni :) .

Kaksen kozarce spijem ob kosilu, ki je res kaj posebnega, da dodam piko na i mojstrsko pripravljeni hrani. Ali pa kaksen pir po tekmi, ce ni cesa drugega pri roki.

maestro
Default avatar

Ab

ne glih pogosto...včeraj je blo vroče pa sem se šel učit dol v zidanco in ker dolenc neb bil dolenc če v zidanci neb pil sem ruknil 2 špricerja
Default avatar

katarina

....mojstrsko pripravljeni hrani, ki jo naredi kdo drug kot maestro...
Default avatar

gostek

1-2 bandidosa na mesec trenutno - drugče pa sem bil v zadnjih 2 letih prbit mogoče ene 4x
Default avatar

xtrm

Sem pričakovala, da bodo tu gor sami pijanci :-))) Jaz do včeraj nisem dva meseca spila niti požirka alkohola. Včeraj pa sem pol Bandidosa, pa se mi je že vrtelo. Pa ne počnem tega namerno, tako mi pač paše. Tudi poskusila ga nisem do 19 leta. Pa ne da sem pridna punčka, še zdaleč od tega, ni mi pasalo. V nasprotju z mano so moj oče in nekateri prijatelji pravi alkoholiki. Pa na brata sem pozabila. on se ga je napil že ko je bil star eno leto.
Default avatar

Robi

hahaha vidim,da sem največji pijanec na tem forumu :))