Forum: Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator:
jwslo
Matjaž P.
 

kako ste reagirale k ste prvič vidle penis

Nova tema
Default avatar jožica-a 26 Feb 2016 00:41

jaz sem se prvič srečala še v vrtcu k so fantje lahko lulal stoje. O tem mi je mami nekaj razlagala a od tega ni ostalo nič. Ker sem edinka me niti ni dosti zanimalo. V 9. razredu smo šli s šolo v naravi, tedaj pa je bilo drugače., da bo res

Neko popoldne smo se nekaj igrali in zgodilo se je. Bila sem v skupini deklet in le enega fanta, ki se je važil in hvalil, da nam bo pokazal luleka, me smo se hihitale in nismo mogle verjeti, da bo res - pa je slekel hlače in hlačke. tako sem prvič se zavedalja kaj vidim.

No pravo intimno videnje pa je bilo lani. Sama sem bila doma, ko je prišel moj najboljši prijatelj na obisk. Po nekaj časa sva se pričela božati .... in prišlo je do skupnega zadovoljevanja . To pa je bilo pravo odkritje.

Sedaj pa še vas prosim, da nekoliko opišete takšna doživetja. LP Jožica-a

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Mojca--- 17 Feb 2017 11:58

Našla sem tole sicer že nekoliko starejšo temo ki pa je zimzelena.
Tudi jaz kot najstnica imela primer ko smo štiri dekleta shecale bratranca, da se je slekel in pokazal luleka. Tedaj je bil star 16 let me pa cca 14 15. Takrat sem prvič prijela in otipala ta organ. Res je blo zanimivo saj je prišlo tudi do izliva. PRAVO DOŽIVETJE , ki se je ponovilo z mojim fantom šele čez nekaj let.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh