Med.Over.Net

Ločitev, nezvestoba in varanje

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Supervizant telesne psihoterapije Core Energetics, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

Ločitev je predvsem čustven proces, ki se ne zgodi od danes na jutri. Veliko ljudi se z njo vsakodnevno spopada. Kakšne so vaše izkušnje? Kakšne so vaše težave?

Boštjan Topovšek , Supervizant telesne psihoterapije Core Energetics, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja

Bostjan_Topovsek

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

najboljši odvetnik za ločitve

Default avatar

izkušeni43

Jaz vam priporočam za ločitev odvetnico NINA ŠIBILA PLANINŠEC , je pomagala moji sestri pri ločitvi in delitvi premoženja, sploh ni prišlo do sodišča, se je dobro spogajala in zagrozila z tožbo z visoko cifro. Tudi meni je pomagala pri eni odškodnini, prej je delala v eni odvetniški pisarni, sedaj pa si je svoje odprla. Jo že od prej poznam in sem se obrnil na njo skupaj s sestro, saj sva imela v istem času oba pravni problem. Njena cifra je 031 434 153, skače pa po vseh sodiščih po Sloveniji, tako da je vseeno, če ste iz Celja ali Lj...
Default avatar

sara_MB

Odvetnica Nina ŠIBILA je super, uredila mi je skrbništvo in preživnino za sina, zastopala pa me je tudi v zvezi z delitvijo premoženja (na koncu me je mož za fajn denar izplačal).
Bila je zelo prijazna in strokovna.
Default avatar

Rnk_S

Kolega je imel odvetnika Klemna Goloba iz Ljubljane in je bil zelo zadovoljen z njim. Opisal ga je kot poštenega in strokovnega odvetnika, ki prisluhne in dobro preuči zadevo. Ločitev je potekala gladko in brez problemov. Cene pa ne vem.