Med.Over.Net

Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Supervizant telesne psihoterapije Core Energetics, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja

Medsebojni odnosi in komunikacija. Kako se obnašati in kaj reči v določenih situacijah? Kako izboljšati komunikacijo/odnos na splošno? Kako pogovor obrniti tako, da v njem pridemo dalje in ne ponavljamo že »100-krat« izrečenih in slišanih stvari, ponavadi obtožb drugega? Kako pregovoriti šefa, da se bodo »stvari odvijale po vaše« in kako dopovedati sodelavcu, da naj vas vendar posluša? Vprašajte in poskušali bomo pomagati.

Boštjan Topovšek , Supervizant telesne psihoterapije Core Energetics, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja

Bostjan_Topovsek

Kako biti samozavestna kot so zvezdnice?

Default avatar

vem da je smešno vprašanje

tole bo malo smešno vprašanje, vem.. kako biti samozavestna kot so zvezdnice? o njih se marsikaj govori ampak one dobesedno SIJEJO! vsaj tako se kažejo. kako biti takšna kot one? rabim nasvet..
Default avatar

Lea39

Vadi na sorenevedanju...fejk, fejk, fejk in velikooo fejka...
Default avatar

Marko

Če so tako videti, še ne pomeni, da so samozavestne. Verjemi, da niso. Pač so vajene tega okolja, to je vse. Ravno tako imajo svoje strahove, dvome itn.
Poleg tega znajo odlično igrati. Tudi samozavest.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Stepni_Volk

Veliko Photoshopa. Ker vsega fejka ne moreš zamaskirati.