Forum: Varna hiša

Izpovedi žensk z izkušnjo nasilja in zgodbe otrok, ki so z njimi šli po tej pot. Svetovalke iz Varne hiše vam strokovno svetujejo, kako krog nasilja prekiniti in katere so mogoče poti iz njega.

Iščem prijateljico

Odgovori Nova tema
Default avatar sonce218 18 Nov 2013 18:13

Pozdravljeni.
Sem zasledila, da na tem forumu sodeluje Varna hiša iz Gorenjske. Ta post je namenjen vam...
Vem, da so podatki o uporabnicah VH zaupne narave, pa vendarle... se lahko nekako dobijo informacije o eni ženski, ki je bila leta 2010 pri vas? Zelo me zanima kako se je njena zgodba razpletla. Tudi srečala bi jo rada, njena telefonska več ne obstaja, jaz pa sem tudi svojo menjala v tem času. tako, da sama do nje ne morem, ne vem kje začeti z iskanje, pa bom probala še tukaj.
Za karšenkoli nasvet, kako in kje dobiti informacije o njej, o njenem otroku, če sta ok in skupaj... bi bila zelo hvaležna.
Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar MilenaŠ 20 Nov 2013 14:50

Spoštovani,

Tako kot ste že sama omenila, so vsi podatki o uporabnicah, ki bivajo v varni hiši, tajni. Ne moremo vam posredovati nobene telefonske številke od katere koli uporabnice.
Mogoče poskusite navezati stik s še kakšno drugo uporabnico, ki je takrat bivala skupaj z vami v varni hiši in ima še stik s tisto s katero ga želite tudi vi.

Želim vam vse lepo in dobro

Lep pozdrav,

Milena, strokovna delavka v VHG

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sonce218 21 Nov 2013 09:58

Hvala za odgovor. Nisem jaz bivala v VH z njo, nekje drugje sem jo spoznala. Preko nobenega je ne morem poiskati, imam le to informacijo, da je šla v VH na Gorenjsko.
Tudi ni potrebna telefonska številka od nje, dovolj bi mi bilo, če bi le izvedela, ali je ok in če je otrok z njo. Hvala. Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Mateja D. 21 Nov 2013 12:00

Spoštovani,

tajnost podatkov pomeni, da ne dajemo informacij o tem kdo biva oz. kdo je bival v varni hiši, razen institucijam katerim to moramo na podlagi zakona.

Lep pozdrav,


Mateja Debeljak

Mateja Debeljak

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sonce218 21 Nov 2013 12:16

Popolnoma razumem, iščem pač pot, kakšenkoli način, da izvem, kako je prijateljica danes. Ni mi vseeno, veliko razmišljam o njej. Zato sem se še tukaj oglasila...
Hvala za odgovore. Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh