Forum: Varna hiša

Izpovedi žensk z izkušnjo nasilja in zgodbe otrok, ki so z njimi šli po tej pot. Svetovalke iz Varne hiše vam strokovno svetujejo, kako krog nasilja prekiniti in katere so mogoče poti iz njega.

Kam z igračami?

Odgovori Nova tema
Default avatar btaska 5 Jan 2012 13:09

Nabralo se nam je kar nekaj igrač, ki so jih otroci prerasli.
Radi bi jih podarili nekomu, ki jih potrebuje in bi jih bil vesel.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar belaa 2 Feb 2012 10:33

Tudi mene zanima, komu lahko podarimo igrače, otroška oblačilca..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Mateja D. 2 Feb 2012 11:25

Nam v Varni hiši Gorenjske je vedno zelo prijetno pri srcu, ob tem ko nas pokličete ali nam pišete in nam ponudite oblačila, vozičke, igrače....ker vemo, da mislite na nas in da bi radi storili nekaj dobrega za ženske in otroke, ki bivajo pri nas. Vendar ker vas je kar nekaj, ki nas poznate in kam hočete pomagati, mi pa imamo na razpolago zelo malo prostora za shranjevanje, žal ne moremo sprejeti vsega, kar nam bi radi podarili. V mesecu decembru je bilo kar nekaj akcij zbiranja stvari za našo hišo, tako da smo z igračami in oblačilci oskrbeli vse mlade mamice z otročki in zapolnili naše skladišče.
Komu podariti? Moje osebno mnenje je, da so vedno okoli nas tudi družine, ki nimajo veliko finančnih sredstev in bi bile vesele pomoči in če se osredotočimo na to, da bomo čez dan pozorni, komu bi lahko podarili kar imamo, bomo slej ko prej dobili odgovor, ne da bi veliko časa porabili za to. Lahko pa se obrnete tudi na CSD ali pa mogoče v šoli ali vrtcu (kamor pač hodi vaš otrok) ter povprašate vzgojiteljico/učiteljico ali strokovno delavko, če pozna koga.

Želim si, da bi vse te stvari odšle v roke, ki jih potrebujejo.

Mateja Debeljak

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh