Forum: Varna hiša

Izpovedi žensk z izkušnjo nasilja in zgodbe otrok, ki so z njimi šli po tej pot. Svetovalke iz Varne hiše vam strokovno svetujejo, kako krog nasilja prekiniti in katere so mogoče poti iz njega.

Otroška oblačila

Odgovori Nova tema
Default avatar katalja 22 Mar 2011 19:41

Ne vem, če je moj post pod pravi forum, zato vljudno prosim moderatorje, da ga prestavijo, če menijo da ne sodi sem. Občasno prostovoljno sodelujemo z organizacijami, ki potrebujejo pomoč (otroška oblačila). Ker smo bili v zadnji akciji prepozni in je organizacija za katero smo zbirali oblačila, potrebno že dobila, so nam otroška oblačila ostala. Gre za oblačila za otroke od 1 meseca, pa nekje do 3 let. Radi bi jih podarili ljudem, ki jih potrebujejo, namesto da stojijo in čakajo, da kakšna organizacija izrazi potrebo zanje. Ker nimam časa, da bi oddajala kos za kos, vljudno prosim vse, ki vedo, da bi jih bili veseli kakšni materinski domovi, varne hiše ali druga zatočišča, v katera se zatekajo ljudje, ki bi jim zgoraj opisane številke prišle prav, naj mi sporočijo na mail: [email protected]. Zaupnost zagotovljena.

Hvala za Vaš čas in trud,

Kaja

P.s. Izjema je Rdeči Križ- slabe izkušnje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Mateja D. 23 Mar 2011 17:54

Pozdravljena gospa Kaja!

Moderatorji ne moremo prestavljati sporočila na druge forume. Naj bo vša sporočilo tukaj in upajmo, da se vam bo kdo javil. Če pa imate voljo in čas, pa pošljite svojo sporočilo še na kakšen forum.
Trenutno je naše skladišče polno oblačil za otroke te starosti, tako da mi jih ne potrebujemo.

Z upanjem, da bodo prišla oblačila v prave roke, vas lepo pozdravljam.

Mateja Debeljak

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar shaubi 6 Maj 2011 20:43

Pozdravljeni,

Tudi jaz se oglašam z enakim vprašanjem kot Katalja. Prav tako sem zamudila akcijo Zavoda Lu, nisem imela uspeha drugje, imam pa veliko vrečo otroških oblačil-starost 2-4 leta in veliko raznovrstnih igrač, ki se nam podvajajo oziroma jih je hčerka prerastla, so pa vse še zelo lepo ohranjene in primerne za nadaljnjo uporabo. RK ne pride v poštev-slabe izkušnje, prav tako ne Humana ipd,ker ne želim, da kdorkoli služi na račun podarjenega. Glede na to, da ježe samo v Sloveniji veliko otrok, ki bi jim vse to prišlo zelo prav, bi jih rada odstopila nekam-nekomu, kjer jih bodo ustrezno posredovali naprej. Prav tako kot predhodnica pa se žal ne utegnem ukvarjati s posameznimi kosi ali igračami. Lepo prosim za kakšno informacijo na: [email protected]
Zaupnost seveda zagotovljena.

hvala in lep pozdrav,

Staša

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar nena43 13 Jun 2012 22:31

lep pozdrav.Zanima me,ali lahko oblačila gredo samo v takšne organizacije ali jih podarjate tudi posameznikom?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh