Starševski čvek

gumijasti škornji za punce

Default avatar
Iščem gumijaste škornje za punco št. 38. Sem že marsikje pogledala, pa imajo bodisi za otroke samo številke do 35 ali 36, bodisi imajo v tej številki ženske modele, ki pa so največkrat preširoki za njeno nogo oziroma meča in res smešno izgleda.

Ima katera kaj nagledano?
Default avatar
6579 je napisal/a:
Če se lahko pridružim temi: Koliko pa so ti škornji široki v mečih? Imam namreč suha meča in mi ni všeč, če so škornji zgoraj preširoki...
Default avatar
Jaz sem pa gledala HUNTER gumijaste škornje (zase) ampak so pregrešno drage.

A kdo ve za bolj ugodno varianto?
Default avatar
zdravo ženske!! zakaj pa sploh gledate gumi škornje?? za vodo, za mokro??
sam vprašam če je cilj da zgledate kot sexy šolarke? ker sme včeraj videl eno, tako sexy dklino, študentko, suho, lušno, malal ritka, v črnih legicah in takih sexy roza kričečih gumi škornjih. re je bil ojebačko no. bi jo človk kr nasadu!!!
oki malo resno! zakaj pa ne kupite raje pohodnih čevljev? ki bi vamvelik obolj prav prišli?? lahko tudi alpinine vojaške z mehim zgornjim delom. kaj res nimate moških doma? al ste vse samske al so ti vas itipi nepsobni. kam boste hodile z temi škornci? se kazat? z gumi škorni?
Default avatar
igor13 je napisal/a:
Čuj ti, ka po štajersko nos ftekneš v fsako lukjo ka se te ne tiče- preberi še enkrat - išče za dekle, verjetno za svojo hči, ne zase!

Avtorica, poglej na britanski Amazon, išči pod Wellies rain boots - imajo nekateri modeli pri strani tak gumi zategovalni pašček skozi šnolco, pa se v predelu bodeljnov zožao tudi za 5 cm ;)

http://www.amazon.co.uk/Ladies-Animal-W ... welly+dogs
Default avatar
vtikavlem se kolko meni paše? kaj te teba briga, kaj jaz pišem pa kam svojo pizdo vtikavam? čuj ti celenar, al savinčan. ko te bom tak vun cuknu iz avta pa te na cukeršpico fukno. prokleti šalabajzer.