Forum.Over.Net

Starševski čvek

V Maroko

Default avatar

potovka

če kdo kaj ve, prosim, da mi pomaga. Hvala že vnaprej. kaj moram vedeti o potovanju v Maroko? Se moram dodatno zavarovati, čeprav potujem z agencijo? So potrebna kakšna posebna oblačila? Ali lahko nesem svoje cigarete s seboj? Ali jih morda prodajajo tam? Pa še kaj povejte, če veste. Res hvala za pomoč.
Default avatar

bila v maroku

Mislis nezgodno zavarovanje,ne?Je pametno,ni pa potrebno.Oblacila,odvisno,kdaj gres,obvezno kaksen kos tople obleke.Cigarete,odvisno,katere kadis,ampak naceloma je izbira bolj omejena.Zima v Maroku pomeni bolj dezevno obdobje.
Default avatar

moje mnenje

če greš z agencijo povprašaj tam ane ... je pa tko, da je to muslimanska država in če boš spoštljiva do ljudi tam (kikla pod koleni, brez majčk z naramnicami itd...) bodo tudi oni spoštljivi do tebe in imela se boš lepo.

zavarujem se pa vedno, Coris, ker nikoli ne veš, res nikoli, tistih 20e mi ni škoda.

drugač pa si na netu mal pobrskaj o Maroku, kakšni forumi na LP in podobnih straneh ti vedno dajo koristne info.
Default avatar

marokokoko

če greš z agencijo ti bodo oni vse svetovali, lahko da je zavarovanje že vključeno v ceno - vprašaj! Cigarete so tam precej cenejše, ampak verjetno malo drugačne. Za vreme pa poglej kakšne climate chart za mesta kamor greste. Jaz sem bila novembra in je bilo okoli 20 stopinj (Casablanca, Marakesh), tako nekako kot zdaj pri nas.
Default avatar

ta glavni so čiki

Majko mila,kaj ni žalostno, da greš na dopust,tebe pa najbolj skrbijo čiki. Ste res ubogi, odvisniki!
Default avatar

bila v maroku

marlboro stanejo 32 dirhamov,kar je nekje 3 evre.imas pa tudi cenejse cigarete,seveda.west se ne da dobiti,kolikor vem.obalna mesta,kot so tangier,casablanca,essauira so toplejsa,tudi pozimi je 17,20 stopinj.hribi so hladnejsi,tako da moras vedeti,kam sploh gres.je pa vseeno dez kar pogost pozimi.lekarne so dokaj dobro zalozene.