Starševski čvek

london

Default avatar

vpr.?

Tisti, ki je bil že večkrat v Londonu vprašanje: ali se splača rezervirati hotel nekje čisto v centru (kjer so dražje nočitve) in imaš potem vse na roki, da ne rabiš karte za metro ali nekje bolj zunaj in potem kupiti karto za metro? Kaj je na koncu bolj cenovno ugodno ?

(saj sem gledala da je metro kar drag) Ali kljub temu da si v centru potrebuješ še kakšen prevoz?
Default avatar

gratis

Ne pišeš sicer, zakaj greš v London...
Center Londona ni isto kot center Ljubljane, razdalje so tam velike. Če greš turistično in si želiš ogledati nekaj njihovih zanimivosti, je najbolj ugoden London pass, ki krije vse oblike javnega prevoza in tudi veliko vstopnin.
Default avatar

vpr...

Grem kot turist ja...
Vem da so razdalje velike, vendar vseeno me zanima ali se da tiste glavne turistične stvari ogledat peš če imaš hotel v centru?
Default avatar

Ajmene

London je veliko mesto in ce hoces kaj videti, se bo treba zapeljat.
Default avatar

citycentre

Naavi si Visitor`s Oystercard ali Pay as you go Oystercard, to lahko uporabbljas na vseh oblikah transporta.
Center je v Londonu zelo sirok pojem.Tudi, ce se nastanis v Westminstru, bos tezko prepesacila do naprimer muzeja lutk , ali pa Tower of London.
Default avatar

Topsy

Ne pozabi, da moras prit tudi do centa. Ze bus, kombi ali pa vlak od letalisca ni poceni.
Default avatar

izkušena

Če misliš, ali so pešpoti do vseh znamenitosti? So. Pločniki. Ampak se boš pa nahodila in izgubila ogromno časa.
Default avatar

Lepotička

Tudi v centru Londona (zona 1 in 2) se dobi zelo poceni hotele. Kaj rabiš luksuz, pomembno je, da imaš čisto posteljo in kopalnico, saj si večinoma zunaj čez dan. Mi vedno vzamemo 7-day-travel card, ki velja za podzemno in buse in jo lahko začneš uporabljati že zgodaj zjutraj. London je super in z veseljem se vračam tja. Želim ti srečno pot in uživaj v najbolj obiskanem mestu na svetu! :)