Starševski čvek

našli Jureta Erjavca

Default avatar
Okey, že dva dni berem o najdbi trupla Jureta Erjavca, ampak men kle ni nič, jasno.. Kako so ga našli oz. kdo jih prevedel do vodnjak, če pa piše, da je dostop do tja samo peš. In še kako je lahko policija kar naenkrat izsledila neko sled, če je pa že bioenegetik povedal 2 leti nazja kje približno se nahaja, zakaj niso potem takrat šli tja.
Default avatar
Kje to piše??
Default avatar
kdo sploh je to?
Default avatar
1.Do vodnjaka so jih pripeljali osumljenci za umor.

2. Bioenergetiki niso takrat nikogar pošiljali nikamor. So se pa zbudili sedaj in si s pomočjo trupla delajo reklamo. Kot da so oni že takrat vedeli, pa jih ni poslušal nihče. Kar pa seveda ni res.
Default avatar
Še to. Domači in prijatelji so vsaj eno leto sledili čisto vsakemu namigu, kje bi Jure bil. Če bi nekdo namignil da je v Avstraliji, bi šli pa v Avstralijo. Da se pa sedaj lažnivci javljajo in poskušajo na bolečini svojcev zaslužiti, je pa svinjsko.
Default avatar
Ja ne da bi kod služil ampak jaz sm brala 2 leti stare članke in prav tam piše, da jim je to dejal. niti bioenrgetik ni izpostavljen imensko tako da si ne dela reklame.

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek. ... nka=163517

evo tukja je povezava stara iz pred dveh let nazaj..

V današnjih novicah tudi piše, da je pridržan nekakšen Mirko Plut, in da Romi niso vpleteni v to..
Default avatar
Ogromno objav bioenergetikov se briše.Bioenergetiki so za marsikoga pisali kje se kdo nahaja,večinoma so bili blizu.

Poznam primer glede Hilde,ko so novinarji pisali,da je pobegnila,očrnili sina,da ji je pomagal,so trije bionergetiki napisali,da je v sloveniji,v bližini svojih.Ti komentarji so bili v roku ene ure izbrisani.Ostali 4 pa so napisali da se nahaja nekje v središču slovenije.

Vsi bionergetiki so dobili ogromno posmeha,žaljivk.

No ko so hildo našli so se vsi komentarji izbrisali.Zato tudi jaz ne pišem več in prav je da bioenergetiki ogromno zaračunajo.Saj so deležni ogromno posmeha.
Default avatar
v tej povezavi res piše, da je točno tam, kjer so ga sedaj našli...
Default avatar
Ja tako kot si napisla tud jaz se ne posmehujem več, in saj pravim zakaj ne verjemejo tem ljudem, ki se s tem ukvarjajo in ja pravilno je da se stvari zaračunajo, mogoče bi bilo še bolje, da če zadeva uspe takrat izstavijo račun ko zadevo najdejo. In ja za Jureta se je pisalo že dve leti točno tam so ga pa našli. In to ni reklama saj nikjer ne piše kdo je in iz kje.. Pač mnogi si postavijo tudi vprašanja kaj če je bioenergetik vpleten v umor.. Ampak jaz v to dvomim.
Default avatar
Bioenergetika je napisal/a:
Haha, jaz sem tudi pisala, da ni šla nikamor. A sem jaz tudi bioenergetik? Ali sem samo zdravo pamet vklopila?
Default avatar
ne verjemem je napisal/a:
Ja če nas ne reši bioenergetik pol nas nihče ne bo.zakaj jih kar ne zaposlijo na mnz namesto šolanih ljudi.
Enim se res obrača.še unim šlogarcam na tv k mahajo z rokami verjamejo.
Default avatar
In če je bioenergetik vedel kje he truplo, zakaj ni sam vzdignil riti in ga šel iskat?
Default avatar
Dejte no, ne verjamite teh šalabajzerjem bioenergetikom (a jih sploh še kdo jemlje resno??) ...

Prepričana sem, da bi ga šli iskat, če bi kakšen bioenergetik povedal, kje točno se nahaja. Ker pa niso, je popolnoma logično, da so ga našli šele sedaj.
Default avatar
Kako bi lahko še bolj točno povedal kot je? Edino če bi dal naslov in še pokazal na vodnjak. Imeli so za preiskati največ par kvadratnih kilomterov.

Torej, dejstvo je, da je bioenergetik pravilno napovedal že dobre dve leti nazaj. Članek je star več kot dve leti.

Možnosti so 4:
- Da se mu je posrečilo (mala verjetnost)
- Da je sam vpleten
- Da je morilec to prebral in premaknil truplo tja po tem, ko so policisti že preverili lokacijo (če so sploh jo) in si je mislil, da je že preverjena lokacija najbolj varno mesto za skrit truplo.
- Da ima dejansko nadnaravne sposobnosti in je imel videnje :O
Default avatar
Glede na to, da je danes potrjeno, da je bil tam 2 leti in je bil 4 krat ustreljen je malo možnosti, da ga je kdo premikal. Pridržali so usumljenca in ja bioenergetik je napovedal.. Tudi jaz imamo izkušnjo in sicer 4 leta nazaj v istem obdobju je neznano kam odšla moja mama, nihče ni vedel kje je kako je oblečena vedeli smo samo katere čevlje je obula. Izgubila se je vsaka sled za njo. Telefon je bil izključen dokumenti doma, nihče ni vedel kaj se dogaja. Doma je bilo tako kot je moralo biti nič razmetano nikakršnih znakov nasilja.. Sprva smo otroci pomisli, da sta se z očetom sprla, kar pa jima ni bilo v navadi. Pregledali smo vso okolico poklicali pa smo policijo ki nam je povedala, da če se mama ne vrne v 24 urah jo bodo razglasili za pogrešano. Mami ni bilo domov, iskanje s pomočjo gasilcev neuspešno. V moji glavi je to kot bi bilo učeraj, premišljevali smo, če je komu kaj rekla ali se kam odpravlja. Nikomur nič. Mami je bila dopoldne vedno sama doma vsi ostali smo bili na delu, mama je bila brezposlna. Minilo je 7 dni za mamo ni bilo sledi, iskali so jo tako vojska, policija, reševalci v bližini pa smo imeli tudi jezero tako da so bili tudi potapljači.. Minevali so dnevi ni je bilo na licih so bile iz dneva v dan solze hiša je bil prazna nič ni dišalo po kuhi vsa upanja so umrla. Z očetom sva se napotila k bioenergetiku ( nisva verjela v to ) poslali so nas sosedje. V taki bolečeni narediš vse. In tako je bio energeti odgovril, da se mama nahaja ne daleč stran od hiše govoril je okoli 7 km od našega doma, . Ni znal povedat točne informacije. Vedela sva, da če je to res je mama mrtva ker vso to okolico svaa poznala nikjer se ni mogla skrivat in minilo je že eno leto. Odpravila sva se na policijo povedala kaj nama je rekel gospod, in napoliciji so nama dejali, da to območje je pregledano 100% in da tukaj ne bojo več iskali. Spomnim se da je oče znorel razmetal celo pisarno policistu nakar so ga potem še obtožili neprimernega vedenja. Tako, da policija ni ukrepala. Že pol let je nas je poklica prijatelj s biljižne vasi, da se naj oglasiva tam, da nama mora nekaj pokazati. Prijatelj nama je povedal, da je naletel na čudne stvari v gozdi 6 km stran kjer je kraška jama. Odpravili smo se tja in zraven luknje našli zgrnji del oblačila rdeč polovar s pikicami karšenga je nosilaa mama in ljuknje pa se je širil močan vonj po gnilem. Oblile so me solze, tega ne bom pozabila nikoli.. Poklicali smo policijo in zadeva je stekla naprej, jamarji so našli truplo moje mame. Mami je spodrsnilo in je padla noter.


Želim vam povedati, da nikoli ne dvomite v bioenergetike, saj če bi policija jemala resno bi mamo našli mogoče že pol leta prej z pomočjo njih. Nas je to močno prizadelo in slovesnka policija za mojo družino ni naredila tistega kar smo jih prosili.. Čeprav ni šlo za umor šlo je za nesrečo.