Starševski čvek

Galekovič Hrvaška...ni vse zlato kar se sveti

Default avatar
Default avatar
Narobe sem citirala, se opravičujem.
Default avatar
Prav je, da se o tem govori. Ampak meni je dva zdrava zoba uničila zdravnica slovenskega javnega zdravstvu. Komu pa misliš, da se lahko jaz žalim? No, vsaj stalo ni nič. Lepa tolažba.
Default avatar
Saj tudi jaz sem se odločila za Hrvaško, ker mi je moj prejšnji zobozdravnik uničil zdravi zob (pa tudi vse, kar je delal pred tem, je popadalo ven po enem dnevu, ali pa bilo slabo narejeno) in ker sem vedno čakala po pol leta, da mi je kaj porihtal v ustih, ker je vedno imel tako gužvo.

Razjezi me to, da je Galekovič trdil, da se na sliki ne vidi od kod prihaja bolečina, da pa je 100%, da ne od zoba, ki so ga oni popravili.
A pri nas pa je takoj videl, da je veliko območje gnoja nad tem super popravljenim zobom, ki se je razširilo še na drugi zob....
Default avatar
Teja78 je napisal/a:
Očitno je šarlatan in prav je, da si to napisala. Jaz sem si popravila zobe na Hrvaškem pred 15-imi leti. Dobila mostiček, ki drži še danes. Tako da jaz še vedno mislim, da je večina dobrih, za tiste, ki niso, pa je treba to povedat.
V bistvu si zdaj spet iščem zobarja na Hrvaškem, ker ne mislim plačevat 60 evrov za vsakič, ko usta odprem.
Default avatar
Mislim da je kar dober zobozdravnik pri nas. Dr. Štublin Vedran. Čez cesto mu pa proteze delajo. Ko končaš pa še sem na kavo prideš. Eh, zdaj sem pa kot Primož, ko s temi kavami začnem...
Default avatar
hecno to operiranje s poceni zobarji čez mejo (Hrvaška, Bosna), pa vedno samo o ceni samih zob pišete, nič pa ne napišete o stroških poti. Če se nekje iz zgornje Gorenjskem pelješ ene 10x dol do Zagreba recimo, pa tudi nekaj nanese, a ne? Pa če računaš, da greš še kaj popiti in pojesti po poti, ne vem, če ne pride kar pr en glih.

Samo o ceni govorim, da mi ne bi nabijali o čakalnih dobah in tem, prav.
Default avatar
men je pa tako je napisal/a:
Desetkrat? Jaz sem šla za mostiček trikrat. In stroški poti so pri cenah v tisočih evrov (recimo, če imaš veliko za popravit) res zanemarljii.
Default avatar
Kakšne cene pa ima ta dr. Štubin, v primerjevi s SLO. Predvidevam da je čez mejo proti Samoboru.

Za Galekoviče, tiste v rumeni hiši (ko sta 2 sestri) od znancev preverjene informacije, da so ok. 4 osebe delele več protetike in je po nekaj letih še vedno vse v redu.

Mislim, da je od primera do primera različno pa naj bo to SLO ali HR.
Cenovno v primerjavi s SLO upam reč da 40 - 50 % ugodneje, vsaj protetika.
Default avatar
Ja najdenov googlu, da je Vedran v Samoboru. Prosim poročaj če kaj veš o cenah.
Pri Galekoviču cena popolno keramične prevleke 110 Eurov, toliko v vednost.
Default avatar
diđs je napisal/a:
ima v čakalnici napisano komu se lahko pritožiš. Je privatnik v Ljubljani, ampak po moje bi moralo veljati tudi za javno zobozdravstvo. Zasledila sem spomladi v čakalnici, verjetno je takrat izšel kakšen zakon ali priporočilo(?).
Default avatar
Cene? Jaz sem tudi bila glasna in prepričana, da so na hrvaškem vsaj 50°% cenejši. Zakaj.
Moj prejšnji zobozdravnik je rekel, da me dva manjkajoča zoba iz porcelana prideta 500€.
Pridem h Galekoviču, pravi, da bi me če še na ostale zobe damo nove prevleke in dva manjkajoča, pride 1300€. In pol računaš in računaš in misliš wow, to pa je res razlika.

In koliko bi me prišla ista "stvar" pri zobozdravniku, h katerem hodim sedaj? 1500€.
Računica: do sedaj sem za vse popravke na HR plačala 300€ in se vsakič peljala 120km (obe smeri)...torej 9x120km plus 300€ popravkov.

Pri nas, bi ti popravki bili na koncesijo, peljem se 10km...torej bi profitirala kaj?
No, vsaj ta zob bi še imela zdrav.