Forum: Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

tabletke primolut nor

Odgovori Nova tema
Default avatar DZZaa 11 Jul 2013 10:51

mi lahko katera pove kaj več o njih? rada bi si prestavila menstruacijo za 5-6 dni, ali imas res po prenehanju jemanja tablet večje težave z menstruacijo?da je bolj močna, večje bolečine..? zdaj me pa zanima ali mi jih lahko predpiše osebna zdravnica, ker še nisem bila pri ginekologu, saj nisem še imela spolnih odnosov, jih potem sploh lahko jem?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar vsak drug dan 11 Jul 2013 11:19

Iskalnik...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar biksmiks 11 Jul 2013 11:25

Lahko ti jih predpiše tudi osebni zdravnik, ker do ginekologa verjetno niti ne boš prišla v tako kratkem času, sploh če še nimaš izbranega. Jaz jih od časa do časa jemljem zaradi ureditve in tudi prestavitve ciklusa. Kakih posebnih stranskih učinkov nisem opazila.
Če želiš menstruacijo prestaviti, jih moraš začeti jemati tri dni pred predvidenim začetkom menstruacije in jih potem jemlješ od 10 dni do dva tedna, potem pa se ti po par dnevih, običajno petih, pojavi menstruacija.
Noben bavbav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Barca 11 Jul 2013 12:26

Jaz sem jih jemala enkrat, razen tega, da sem se morala opomnit, da jih moram vzeti, se nisem prav nič drugače počutila. Tudi za naprej je menstruacija ostala enaka.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh