Lorealka
Ojoj, meni so nemske poletne tudi prekratke, sam 6 tednov
( ja, cez leto jih je vec ja, samo tiste poletne so boljse.

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
V Nemčiji imajo tudi višje plače, večjo socialno varnost...nastja***** je napisal/a:precej krajše poletne počitnice kot mi.
Zanimivo. Pri nas bi verjetno vsi skočili do stropače bi predlagali skrajšanje poletnih počitnic.
Tako je. Poleg tega na naši šoli učencem dajo delo tudi za čez počitnice. Kup nalog, branja.jao-jao1 je napisal/a:Si pa res zatežena. Mislim, da otroci ob vseh šolskih naporih kar potrebujejo sprostitev vsaka 2 meseca. Saj kdaj so pa sploh prosti med tednom, vikendi? Kar naprej domače naloge, učenje, testi... In to že v nižjih razredih. Da ne govorim o predmetni stopnji ali celo SŠ. Ti lepo odpikaš svoj šiht, potem si pa frej. Otrok pa odpika svoj šiht v šoli, popoldne ima pa še enega doma. Da si pa nevoščljiva otrokom za počitnice, to je pa res višek! Jao!!!
500€ mesečno? japajadeOh yea je napisal/a:Vecjo socialno varnost?koliko ti placas zdravstveno zavarovanje? Moja mesecna cifra bo tvoja letna ali recimo raje leto pa pol.