Forum.Over.Net

Starševski čvek

60 evrov za fitnes mesečno (Lj)?

Default avatar

Grda resnica

doživljenski fitnes za 400 eur je napisal/a:
Kam bos pa dal vse masine na 4 kvadrate. Ze steza in tista masina za veslanje je kr velika, kje so se kolesa in steperji pa tista cudaska masina za misice, rabis tud stojala za utezi itd...
Sej se se obrnit ne mores.
Default avatar

doživljenski fitnes za 400 eur

Grda resnica je napisal/a:
Oh model,greš laufat mal okrog hiše,bloka,imaš stopnice namest steperja,imaš mašinco,ki ti zavzame nekje 1,5m2 za 200 različnih tehnik vaj od glave do pete,...

Sicer pa ne rabiš kake posbne uteži,mašince,ker lahko ogromno narediš z lastno težo.
Eni ste res brez domišljije.

Stavim,da je 1000m2 bajte zate premjhno,ti bi za 3 člansko družino rabil grad se mi zdi.
Default avatar

ne gre zato

doživljenski fitnes za 400 eur je napisal/a:
Nekateri gremo v fitnes tudi zato, da spremenimo lokacijo, da v miru naredimo brez motenja, pa da imamo mir pred domačimi, pa čeprav je doma velik prostor na voljo, lahko tudi za mašine, ampak je to brezveze :). Nismo vse ženske samo hop na eliptk, tekača ali veslača, pa buljit v telenovelo eno urco. Dobra multifunkcijska naprava pa stane okrog dva jurčka, rabljena, ne nova. Ker če že kupujem za doma, je dobro polprofi ali profi rabljeno, ne tisto komercialno. Sem imela komercialni eliptik, Kao Kettler višji razred okrog 600 eur je bil nov, pred cca 10imi leti, pa je začel po enem tednu uporabe tako nemogoče škripat, da je šel v prodajo. Je bil na servisu, ker je bil še v tovarniški daranciji, pa nismo mogli škriparije odpravit.
Jaz doma droga z utežmi in okvirjem za gor obesit nočem imet, mi pač ne sede -grem za vse raje v fitnes, pa še oči si spočijem na kakšnem dobrem telesu. Cest La Vie - ker si pač tako zaslužim in mi ni dat problem za mesečno karto.
Laufat ne morem, zaradi impakta na en okvarjen sklep stopalnice, zato tek po naravi odpade, pa tudi ni mi v užitek, ker v naravi tudi če delam na zunanjih fitnes napravah v parku po ornk prešvicanju ni tuša, se ne morem vsest v avto v potokih švica ( pač toliko vedno delam med vadbo, da mi lije v poptokih, karkoli že je), vse ostalo pa lahko delam. Hodim v fitnes zato, ker mi predstavlja pač neko posebno zadovoljstvo in užitek, ko sem tam, ker delam v miru, ker me nihče ne moti, ker smo vsi tam z enakim namenom.
Default avatar

jaz pa ne več

V študentskih časih sem tudi sama hodila na fitnes, takrat smo bili neka druščina, pa peš si lahko šel, ni bilo daleč.
Danes me ne spraviš več. Morala bi se usesti v avto, iskati parkirni prostor, potem garderoba, pogledovanje, katera naprava je sploh prosta, kup nekih samovšečnežev, pa potem še pot nazaj... Dve uri gresta minimalno.
Sem bolj tip za gibanje v naravi, se oblečem in obujem, nadiham svežega zraka in sem v eni uri nazaj, če je dež, pa vzamem dežnik.

Kakor komu paše.
Default avatar

comes and goes

jaz pa ne več je napisal/a:
Been there done that in your age... Boš čez ene 20 let spet drugačnega mnenja :)