Forum.Over.Net

Starševski čvek

60 evrov za fitnes mesečno (Lj)?

Default avatar

bivsi

YO!!!!!!


sej nam bos zaupala tudi kiri od teh mulcev s fitnesa je tistii tvoj jebac s kirim si sla od mene??????????? fitnes s osebnim trenirjem my ass . fitnes ja fitnes. drek!!!
ce bi takrt vedu ne bi sla na jebeni fitnes NIKOL!!! prekleta baba
pa nazaj u lublano zvet kr tko cez noc pod nujn ne??????? a je blo treba????
sramota da se zdej clo jauno kazeta skup useposod. sramota da si sla s enim jebenim mulcom!!!!!!!!!!!!! MULCOM!!!!!
koji ****** razn pofukanih bicepsov ma ki jst nimam????????????? koji ****** ti loh da tak mulac? a se zavedas kolko si stara in kolko je on????????????
verjetn ma tisto notranjo lepoto ki je tolk vazna ane?????????????????
fitnes ja pa trenirji pa kva se????
Default avatar

Yo_

bivsi je napisal/a:
Poleg vsega ostalega zdravo pamet.
Default avatar

Etera

jp... je napisal/a:
vsi veliki podjetniki so začeli v garaži :)

najprej iz veselja

potem pride članarina

počasi se posel veča

lol:) še malo in boste prišli na idejo, da bi imeli svoj fitnes, ker kar dobro nese....do takrat pa malo na črno kasirajte:)))
Default avatar

KatarinaBu

FITINN v BTC ima mogoče res nekoliko nižje cene, vendar z razlogom. So poden od podna. Zaradi preteklih dogodkov ODSVETUJEM.
Default avatar

KatarinaBu

FITINN v BTC ima mogoče res nekoliko nižje cene, vendar z razlogom. So poden od podna. Zaradi preteklih dogodkov ODSVETUJEM.
Default avatar

Ultra sposoben

Seveda je drago, pa bedarija taka, da ni večje. Veš kaj ti je dobro za telo ter pravi fitnes. Kidanje gnoja v stali, prekopavanje vrta, rocno sekanje drv, premetavanje tezkih bremen. Zdaj pozimi mas navoljo kidanje snega. To ti je zdravo. Si lepo na svežem zraku pa se zaslužiš lahko nekaj, ne pa, da si zaprta v enem smrdljivem pajzelcu, pa se plačujes to. Malo odrasti, nisi več otrok.
Default avatar

Za premožne ali samske

Fitnes je za višji sloj.
50 krat 4 je 200 €/mesec.
To si lahko provoščijo samo premožni.
Default avatar

ni če primerjaš

zdi se mi drago je napisal/a:
Za Ljubljano to sploh ni drago.
Vzdrževalni stroški so visoki, najemnine v Ljubljani tudi, pa osebje morajo tudi plačat petek in svetek ( so ponavadi ti centri odprti od 6ih zjutraj do ene 22ih vse dni v letu, tudi na večino praznikov), kolikor imajo pač zaposlenih preko študenta. To je Ljubljana - selekcija tudi strank s tako ceno. Saj lahko hodiš kam tudi za 40 eur, ampak je bolj dotrajana oprema ( stara 30 let), smrdljive preproge, ki jih niso prečistili in presesali že nekaj let, nedelujoči tuši, ipd.

Sicer pa v večini fitnes centrov ponujajo tudi pakete, ko pač moraš podpisat enoletno pogodbo, s katero se obvežeš, imaš potem obrok 40 eur, vmes lahko tudi dva meseca "zamrzneš", če hočeš ša odpovedat, moraš pa najavo naredit pol leta prej (nekako je vedno tako, da plačuješ tisto leto, ker s tem zagotavljaš keš za njihove stroške).

Je pa tako - če primerjaš napirmer s ceno izdelave enih nohtov ali trepalnic za enkratni obisk za tiste, ki to delajo in hodijo ali pa obiskom frizerja za striženje daš še več, si tudi tam-tam med 50-60 eur v Ljubljani. Pa je samo enkratni obisk, na fintes/vadbo pa hodiš za enak znesek cel mesec :) POnekod imaš v to ceno vštete še obiske savn naprimer.
Default avatar

si ultrasposoben nakladač

Ultra sposoben je napisal/a:
Dej no pretiravat pa pametovat na suho, dete si le ti, s takimi neumnimi komentarji, no - a zdaj naj čaka, da bo sneg zapadel, da se bo premigala, ali kaj? :DD
A veš, da se nekateri rekreiramo po 3-4x tedensko tudi po fitnesih, ker nam je to in tako všeč -pa nismo nobeni zasvojeni pumparji in nabildanci, da ne bo pomote. Paše nam. Tako kot tebi paše kaj drugega.
Tudi v našem fitnesu smo na svežem zraku - odpremo okno in ga imamo. Samo kako ironično - včasih zlijejo pa gnojšnco po okoliških njivah pred dežjem in ni za dihat. Jebatga, bioterorizem.
Default avatar

modišitnakubik

... pa spet je nekdo staro temo ven potegnil......
Default avatar

inpoled

Fitinn v Lj ima mesečno karto za 19,90 Eur, za neomejno uporabo, je pa res, da moraš odpisati za celo leto.
Default avatar

v fazi menjave lokacije

Ima kdo izkušnje s Fit13 v Črnučah ( Trzin). Koliko je mesečna karta ob vezavi za eno leto? Zadovojni? Koliko plačujete na mesec?
Kombo - vadbe, fitnes in savna - imajo finsko , pa morada infra tudi?
Default avatar

Karfiola

V črnučah je čisto ok, edino garderoba v kevdru je pa obupna. Tako da če rečeš za garderobo ki je zgoraj je pa ok.

Drugače pa so fitnessi po lj. res precej zasoljeni. Ampak se najdejo tudi ugodni ca 40 na mesec pa da ni gužve vsaj dokler se ne razve preveč.
Default avatar

v fazi menjave lokacije

Karfiola je napisal/a:

Super, hvala ti za namig in odgovor. Mene za garderobo ne moti, mi je bolj pomembno, da so mašine vzdrževane in bolj novejšega datuma kot te, kjer sem sedaj, pa da so tla tudi čista, da ni kak star zgonjen tepih, ki ga že dolgo niso spucali/menjali. A tuši so v kletnem prostoru, ali tudi zgoraj? Tnx!
Default avatar

MsOlivija

60€ /mesec za neomejeno uporabo in celodnevno? To je normalna cena. Sem imela 75€. Dopoldanske so cenejše.
Default avatar

se strinjam

Banda di Lupi je napisal/a:
ja, se strinjam - če ni vkalkulirano v ceno mesečne ali letne karte, je to samo štepanje novcev.
Default avatar

FitDe

Te cene so definitiv napihnjene.
V A ali D so cene od 15-30 € na mesec. Vkljucene so tudi vadbe joga, pilates, zumba.... ponekod se 1 energijski drink. Tusi ambient, Garderobe na nivoju.
Zs 60€ na mes dam raje za masazo, pa laufam okrog bloka!
Default avatar

doživljenski fitnes za 400 eur

Ali pa si doma na 4m2 narediš svoj doživljenski fitnes za borih 400 eur,ja 400 eur.Pa še doma si.Prišparaš urco do 2 urci ki nbi jih sicer za vožnjo na fitnes.pa še benz.