Forum.Over.Net

Starševski čvek

dobra vedeževalka prek telefona

Default avatar

Katleb

hei. A si dobila kaksne informacije st ... bit ful..
Ena južna je napisal/a:
Default avatar

Katleb

ta pa more bit kr a.. malo je takih.. z ... ter cena?
Katleb je napisal/a:
Default avatar

matjazko

Ena južna je napisal/a:
Je samo večna sedanjost, prihodnosti ni oz. je oblikovana vsak sedanji trenutek, ki vsebuje odločitev, izbiro, katero pot uberemo. Manj je izbir, ker si sami zožimo izbor, močnejša je predikcija prihodnosti. Npr. za samodestruktivno delovanje odvisnika se predvideva, kako bo končal, če bo šel vedno po isti poti.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar

Ena južna

matjazko je napisal/a:
To ja, se kr strinjam s tabo, ampak včasih ti te znajo v podrobnost opisat npr cel potek kako bo do česa pršlo, kako se bo stvar razpletla ali pa ne vem ti npr opiše v podrobnost končn razplet.
Ma ne vem, sej pravm, sm imela parkrat možnost da mi je kakšna šlogarca kaj napovedala, ampak to vseen jemljem kot štos, se sploh ne obremenjujem s tem. Res pa je, da ne vem kako bi pa reagirala, da bi mi kakšna kaj slabga napovedala. Zato tud nočm imet opravka z njimi. Da sm res pustla šlogarci da mi pove vse kar vid, je bilo 1x ko sm bila z eno frendico v BiH, pa je takrat ona slišala za eno, je hotla it do nje, pa sva seveda šle skup in sm si potem rekla: ma ajde povej še men kar vidš ;) ampak mi je takrar napovedala same lepe stvari ki se mi bodo dogajale v lajfu :)) skratka lajf kot sm si ga skoz želela ;) valjda o tem, sploh ker je bilo vse lepo napovedan, celo preveč lepo, nism niti resno jemala. Večino napovedi tud že skor pozabla. Sm se pa ne tako dolg nazaj pri 2 zadevah spomnla nanjo, v nistvu ko sm tej frendici povedala, me je ona spomnla na to, je rekla: pa a se spomnš da ti je takrat tista čist to napovedala ;) takrat sm res začela mal obujat spomine kaj mi je vse napovedala, in ja, je imela res kr prav.

Za tisto gor ki sprašuje za kontakt tiste pa, ne, nism še zvedla, mi bo javla, ker tud ona takrat ni niti imela namena do šlogarce, je bila sam v spremstvu frendice pa se je šele tam odločila da pač pogleda še njej in potem od šoka baje niti vprašala ni tiste frendice takrat niti za ime kaj šele za kontakt. Jo pa bo, ker ima namen spet it do nje. Mene je pa minil, ker baje s to žensko živijo še ostali družinski člani in ti ko pridš, so oni zravn in poslušajo. Komi čakam ja, da tm en folk bul in posluša vse :))
Default avatar

Katleb

hej. A si dobila kaksne informacije? Im ... je sla? Lp
Katleb je napisal/a:
Default avatar

A je mogoče Zinka

Ena južna je napisal/a:
Tole, ko pišeš, da zraven živijo še drugi družinski člani in poslušajo in ni miru. Ravno pred kratkim sem isto zasledila na enem drugem forumu. Baje da gre za vedeževalko Zinko. No, ali pa pač več vedeževalk posluje na podoben način.
Default avatar

Ena južna

A je mogoče Zinka je napisal/a:
Nimam pojma, je rekla da mi bo dans javla, da bo vprašala tisto in za ime in za kontakt.
Ma ko mi je to povedala, da so pač družinski člani zravn, me je čist minil. Ni šans da grem tja. 1x sm z eno bila v BiH pri eni šlogarci, si lepo sam tm z njo al pa ok če hočs sam tako je lahk kdo s tabo. Da bi bili pa kr eni tm pa poslušal, hvala lepa za tak vedeževanje.
Ma ne mislm sploh več imet opravka z njimi, sploh zdej, ko sm vidla pri tej frendici, da ti tud slabo napovejo. Ta v BiH mi je bila 1.in mislm da tud zadnja da sm bila pri vedeževalki, ampak njej sm tud takoj povedala, da če vid kaj slabga, naj kr zase obdrži. Pa mi je na konc kao zatrdila, da ne vid nič slabga ;)
Tisti ostali 3 ki so mi šlogal, je bilo pa sam tako usput. Me je npr 1x v BTCju ena kr ustavla, sm hotla it sam naprej, potem je pa eno tako prbila, da mi je bilo čudn kako to ve, pa sm se ustavla, pa mi je pogledala iz dlani ;) zdej po parih letih vidm, da je v 2 zadevah full dobr vidla, čeprav sm se takrat sam smejala, a isto napoved mi je dala tud tista v BiH ;)
Default avatar

Ena južna

A je mogoče Zinka je napisal/a:
Jap, Zinka je. Tel: 051 898 370.
A potem je res tako da skoz visijo zravn?
Default avatar

A je mogoče Zinka

Ena južna je napisal/a:
Citat z drugega foruma:
Ojoj sam k Zinki ne je bila pred enim tednom moja sestra pri njej in je zelooo razočarana sploh se ni posvetila njej tam pri njej sedaj živi še hčera njen tip in otrok ter njen sin ni bilo nobenega miru vsi poslušajo ...adijo pamet

Ona mi je največji nateg kar sem jih sprobala
Default avatar

Ena južna

A je mogoče Zinka je napisal/a:
Hvala. Zdej pa res ne grem s frendico. Sm misla da je takrat mogoče slučajn tako bilo kot je rekla, da so bili vsi njeni družinski člani doma. In to baje vsi skup v prostoru in še oni vse poslušal zravn.
Default avatar

Jojojojoj ij

A ne veste da ZINA rabi energije veliko.
Zato so vsi njeni clani zravn da jim jemlje se njihovo energijo.
Vec ko jo ima bolj tocno zadane.
Default avatar

KatLeb

najlepsa hvala. Vidim da nebom sla do g ... vseeno 😳😏😂
Ena južna je napisal/a:
Default avatar

Ally137

Meni osebno je dobra Zala, iskreno pove tudi kadar zadeva ni najbolj rožnata.
Težko se jo dobi, bolj proti večeru, telefonska 0906677
Default avatar

Ally137

Meni je dobra Zala 090 6677 ,iskreni in realni odgovori.
Edino malo težje se jo dobi.....očitno precej zasedena
Default avatar

Marija1

Zdravo vsem želim potrditi da je ta go. iz Lenarta resnično nekaj posebnega.Videla "časovno zgodbo in povedala v nulo.Ona me je tudi ozdravila migrene in pomagala mojemu otroku pri bolezni.Počistila mi je tud vso težko energijo.Zares same pohvale iz moje strani.
Jo priporočam njen kontakt 031793102
Default avatar

Mellissa

Je stara tema ampak naj povem jaz zgodbo glede teh vedezevalk.
Imam prijateljico, ki je par let nazaj padla v hudo obdobje. Takrat je ona tudi prvic stopila v stik z raznimi vedezevalkami, astrologinje...z vsemi temi, ki se ubadajo s pogledom v prihodnost.
Ta prijateljica je tudi klicala nesteto stevilk 090, sms vedezevanje, celo bila osebno pri vedezevalki. To je trajalo nekaj casa.
Racun za telefon mesece in mesece ogromen, prihranki so njeni so sli. Cca 3000€. Njena beda, zivljenje, zaradi teh jasnovidk, vedezevalk se je samo podaljsevala. Ker so ji govorile, kako se bo njen bivsi vrnili pa bla bla bla. Ona namesto, da bi zakljucila z njim in sla z zivljenjem naprej je obstala na tocki in cakala na njegovo vrnitev.
Prisla je do taksne situacije, da ni imela denarja za hrano in potozila.
Takrat sem ji jaz placala telefon samo, ce zakljuci s temi vedezevalkami. Pogoj je bil blokiranje klice na 090 in na tiste sms in naj pusti preteklost za seboj.
Kar so ji vedezevalke govorile se ena stvar ni uresnicila. Niti za ljubezen, ne za denar, ne za zdravje. NIC.
Ne klicite jih. Saj ne recem, da kaksna ni dobra v tem. Ampak vecinoma je nateg.
Default avatar

Tanaj7

Hojla, še nikoli nisem pisala na forumu. Danes sem si po več kot 10ih letih zaželela prerokovanja. Stvari so se zgodile in mi pustile cel kup vprašajev. V preteklosti sem imela eno obdobje, ko sem precej klicala vedeževalke, tako da sem dobila občutek zanje. Katera vleče iz domišljije, katera pa ima dar. No, danes sem pregledala vaše komentarje in se odločila za gospo Zalo. Drage gospe, iskrena hvala, da ste si vzele čas in jo priporočile, meni je po pogovoru z njo odleglo. Menim, da je resnično dobra in nadarjena. Všeč mi je njen že skoraj sistematičen pristop k problemom predvsem pa to! da te obravnava kot kokreatorja svoje usode in te v tem smislu tudi usmerja.