Forum.Over.Net

Starševski čvek

dobra vedeževalka prek telefona

Default avatar

polonca v.

Pozna kdo kakšno dobro vedeževalko, ki jo lahko pokličem prek telefona in se tako zmeniva, namreč nimam ekstra časa hoditi okrog in iskati, bi raje prek telefona!
Prosim za tel. lahko je tudi 090!!
Hvala lepa!
Default avatar

polonca v.

Katero??
Default avatar

dobra je

jaz pa ti svetujem gospo Stanko s Postojne.
Default avatar

moj izbor

Dea 090 42 44
Je taka prizemljena, konkretna in predvsem kratka.

Fajn je tudi Nessa 090 43 40, zelo prijazna in točna.

Zelo hitra in jedrnata Miša 090 68 09

Za obsežnejšo in bolj poglobljeno razlago: Selena 090 66 12 Ta linija je med najdražjimi, vendar za kak bolj globok vpogled je krasna.

Te so moje favoritke, fajn ženske vse. In ne nalagajo.
Default avatar

he he he

moj izbor je napisal/a:
Pa ste kdaj videle oglase ko iščejo te vedeževalke?
Default avatar

moja logika

Pojma dobra in vedeževalka se itak izključujeta.
Default avatar

kalkjksnml

Miša in Nessa sta starejši gospe.... probaj pa boš videla...
Default avatar

moj izbor

he he he je napisal/a:
Ne samo da sem videla oglase, ampak sem se na takega celo javila in en mesec delala na liniji. Samo se ni splačalo, ker nas je 'šefica' odirala in ostali kolektiv je bil...no ja, da ne bom nesramna. Sama se na karte zelo dobro spoznam, tako da vem, kako se zadevi streže - in ob tem lahko povem, da nobene od svojih 'sodelavk', ki so z mano sedele v 'studiu', ne bi za živo glavo poklicala. Ena bolj pardon, ampak ne morem drugače reči, neumna kot druga, ena punca brez izkušenj, ki je brala, kar piše na kartah, pa ena bejba, ki ji ni zneslo delat na hot line pa je prišla na vedeževanje. Sem se hitro poslovila, je bila pa zanimiva izkušnja.

Med temi ženskami na linijah je cel kup 'šrota', nekaj pa jih je fajn, izkušenih žensk, ki imajo tudi kaj soli v glavi. Metati čisto vse v isti koš je znamenje neinteligence, a priori zatrjevati, da je vse brez veze, pa znamenje neukega uma.
Default avatar

potrjujem...

moj izbor je napisal/a:
Se strinjam! Tudi sama potrjujem, da so te štiri zlo fajn in dejansko zadanejo. Pa sem preklicala dosti 'šrota' v enem obdobju. Nesso in Seleno imam najraje, vse sta mi prav povedali vselej.
Default avatar

nasvet.

Okoli takšnih zadev sem skrajno resna in poštena. Moja izkušnja je pač taka in je nisem dala na glasovanje. Spoštujem vse ostale. Če bi bila to jaz, bi bila zelo ponosna nase, pa mi na žalost manjka to znanje, ki je plod dolgoletnega izobraževanja. Brez skrbi, vse je z računom in osebe, v katero ne bi verjela, ne bi priporočala.
Default avatar

EQ

men je kul Petra na 090 68-49. pove kratko in jedrnato.
Default avatar

bdrj

... in potem jamrate, da ni denarja in da ni otroškega dodatka, pa mečete denar za takšne bedarije???
Default avatar

rio

Jaz pa imam izkušnje z go. Barbaro iz Šmarja pri Jelšah - precej negativne. Gospa dela tudi preko telefona, potrebuje pa le tvoje ime in datum rojstva. In pravi, da lahko časovno kar natančno ugane stvari. Vglavnem, meni ni zadela ničesar! Napovedala mi je take neumnosti (v bistvu zelo dobre stvari, ki se naj bi uresničile v letošnji koledarski pomladi), ki so se že na prvo slišale neverjetne in nemogoče, da se bi uresničile. In se res niso! Niti ena sama stvar, ki mi jo je napovedala se ni uresničila. Vglavnem, škoda denarja, časa in vsega ostalega.
Default avatar

imam

Uporabljam jasnovidca v tujini, pogovarjava se preko skypa. Je cenejši in boljši kot ta naš 090 šoder.

Vedeževanje prihodnosti je pa vedno zelo relativno, ker se okoliščine hitro lahko spremenijo, tudi sami, ko zveste prihodnost, se začnete drugače vesti in že se zgodijo spremembe.

Jasnovidce je najbolje uporabljati za razjasnitev trenutnega in preteklega stanja, za napovedovanje dogodkov v prihodnosti pa je zelo nezanesljivo.
Default avatar

metka45

Jaz imam pa zelo pozitivno izkušnjo z astrologinja Tiara. Nisem mogla verjeti, da je ugotovila čisto vse! Pogovarjali sva se kakšnih 15 minut, povedala pa mi vse za nazaj, kaj delam narobe zdaj ter kako naj se ravnam v prihodnosti. DELUJE!!!!!! Telefon 0904409, nudi pa tudi zakup minut po predračunu.

Poglejte na spletu, link: vedeževanje
Default avatar

Mia2014

Pozdrav.

Mene pa je prepričal g. Vladimir Pavlović iz Maribora. link

Govori pa v srbskem jeziku, slovensko zna zelo slabo. Drugače me je pa res fasciniral. Čisto, ampak res čisto nič ne sprašuje. On samo odgovarja.
Default avatar

Bosanski Knez

Jas pa poznam enga bosanca ki je prej u brdima ovce vodil

a sada poceo je da piesa in in je postao vedezevalec

on to praticira u puhlom drvetu i moze da ti kaze kad

ce se ena nova Slovenska koza rodila i ako ona kurca nema

moze i da je pojeba ..

Selo JEste Lipovac Za Brdom

Treci put za bukvo levo i posle smrijeke na diesno

za pet minuta bit ces kot debla i evo ti nutra bosanca
Default avatar

mraulica

tudi meni je g. Vladimir N.1. Svaka mu čast, res.
zraven njega pa tudi Miša iz Litije.
Default avatar

F :-)

Ali ima kdo izkusnje s Senado iz Hrusice??
Default avatar

Ksantipa1

Sama ne dobre. Pred leti sem bila enkrat. Ne meni ne prijateljici se ni uresničilo. Ne rečem da nekaj ne pogrunta. Me je pa povezala z nekim jasnovidcem/hodžo v Bosni za eno vprašanje, ki pa ni bil slab.