Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Kaj pomenijo moje sanje?? Razlaga sanj prosim!

Default avatar

Sanjala sem...

Sem v zvezi že nekaj let. Brez otrok.

kaj pomenijo moje današnje sanje, ki so bile:

Sanjala sem moškega, ki ga ne poznam. Sanje do bile zelooo žive celo z imenom in vsem. A moškega ne poznam. Nekje smo bili jaz in moj fant in še neka druščina. Že v mislih sem čakala da se pojavi ta fant. Pojavil se je s punco, kljub vsemu sem šla za njim in nekako silila vanj. Ni se pretirano upiral. Sanje so se tako obrnile, da je punca umrla. on je prišel do mene in mi povedal da je prost in da bi bil z menoj. Sama sem bila šokirana saj je punca umrla, še pogreba ni bilo on pa takoj name. Rekel je, da ni važno, da je itak ni imel rad. Tukaj so se sanje končale...ker je zazvonila ura..bila sem jezna, da nisem mogla "odsanjat" do konca.

Kakšen je pomen mojih sanj?
Default avatar

sanjala sem....

Kje??
Default avatar

Abbie

imela sem zelo čudne in tudi grozljive sanje:

bila sem na facebooku in nek moški se je želel pogovarjati z mano ampak jaz nisem hotela.
No bili smo v Termah Olimije in šli smo v Aqualuno na king cobro in ko smo šli z nje sem cel čas bila z mojim očetom saj me je bilo strah. No ko smo prišli v apartma je na vrata nekdo potrkal pogledala sem skozi luknjico in videla istega moškega kot na facebooku. Prišel je noter vse bolj mme je gledal in gledal in jaz rečem če lahko izbere koga drugega ne mene. In on reče ne ravno jaz moram biti! Moj oče pokliče policijo in potem se zbudim in začnmem razmišljati čepram nočem ampak razmišljam zakaj moj oče tistega moškega ni ubil.???