frca...a ti sploh zmoreš razumeti prebrano? Dvomim...se mi zdi,da si funkcionalno nepismena,sploh po tvojem zadnjem komentarju.Hvala,zelo si "pomagala"!
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
ne doumem
vivvil
tisti, ki ne doume si tukaj res ti.ne doumem je napisal/a:frca...a ti sploh zmoreš razumeti prebrano? Dvomim...se mi zdi,da si funkcionalno nepismena,sploh po tvojem zadnjem komentarju.Hvala,zelo si "pomagala"!
quebeck
ne doumem je napisal/a:frca...a ti sploh zmoreš razumeti prebrano? Dvomim...se mi zdi,da si funkcionalno nepismena,sploh po tvojem zadnjem komentarju.Hvala,zelo si "pomagala"!
strupenjača
Zakaj sorodnici ne zaupaš, da je izbrala zase najboljšo rešitev? Praviš, da si želiš, da se zdravi zaradi sebe - ona se ravno zaradi SEBE noče zdraviti. Mislim, da smo pri takšnih težkih odločitvah upravičeno lahko skrajno sebični.ne doumem je napisal/a:kot sem napisala,ne vsiljujemo svoje želje,marveč spoštujemo njeno...Zakaj si midva želiva želiva,da bi se zdravila? zaradi nje,kot tudi nas.Življenje je eno samo,ki nam je dano,cenim ga,vsak trenutek,ker ko ga je enkrat konec,nič ne prinese nazaj tvoje ljube osebe.Pomembna mi je kvaliteta življenja in medsebojnih odnosov.Radi se imamo,v oporo smo si,zato je ravno takšna agonija samo opazovati hiranje in se zavedati,da polzi življenje hitrje onkraj,kot bi,če bi se zdravila.Obupana sem,pravzaprav smo vsi v družini,ne,da ne sprejemamo bolezni in smrti,marveč ne zmorem sprejeti dejstva,da se ni storilo nič,kar bi njej in nam dalo več časa,da bi bili skupaj,kajti slovo bo dokončno in veliko hitrjše...kako hudo ti je ob vsem skupaj,pa nimam besed...vem,da nisem edina,da ne doživljamo prvi in zadni izgube,pa nam zato ni nič manj težko...