Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Takole je videti 38-letna mama dveh otrok

Default avatar

What

Stala je napisal/a:
What je napisal/a:


To je zgolj opis tvojih frustracij.Na nesrečo takšnih kot si ti, tvoje fantazije nimajo zveze z realnostjo. Je pa to vsekakor fašizem.
Mislis tako, kot je ta bolani kvazi-feminizem, ki ga propagiras Nacizem? Carsko! Glej, daj se kaksno o vegetarjanstvu, pa jogi, pa mogoce o bogih zivalcah napisi, revse.

Ko te ena slika in en komentar ogroza moras biti pa res ubogo v dusi.

Zdaj pa hitro Liz Hurley pogledat, ki ima pri 52 postavo kot jo lahko vecina zagrenjenih babset po Sloveniji samo sanja takrat, ko so 22 :D
S tabo so pa starši zelo grdo delali, a ne?
Default avatar

What

filmska in modna industrija je napisal/a:
Igralke, kot je naprimer Gwyneth Paltrow, služijo za svoje življenje s svojim izgedom, od rane mladosti - se tega zavedajo zelo dobro. In konkurenca v njenem fohu je huda, sploh ko prečkajo mejo 35 let. Take morajo zavestno ohranjat geštel, da so na površju. Pa tudi kamere dodajo vedno nekaj kilogramov - v resniciso še bolj suhe, kot na fotografijah in v kadru :)

Tako da - igralke in bivše manekenke po 35 niso ravno primerno merilo za primerjat z navadnimi smrtnicami :)
Mislim, da je primerjanje na splošno, nekaj hudo nezdravega. Mislim, da večina nas ima srečo, da se lahko relativno veliko gibljemo, relativno zdravo jemo, uživamo v tem, kar imamo, ker nam to paše. Nekaj drugega pa je, če ti to nekdo vsiljuje od zunaj.

Sicer se mi zdi tema zgolj zanimiva, eni pa doživljajo božjastne napade ob njej.