Starševski čvek

Splošni zdravnik s koncesijo v Novi Gorici

Default avatar
Preselili smo se v Novo Gorico in iščem splošnega zdravnika zase in za moža. Žal so v Novi Gorici vsi, ki mi jih priporočajo zasedeni. Mi lahko prosim kdo da kakšno informacijo, če je kakšna vredu zdravnica, ki jemlje nove paciente. Pa še kakšna izkušnja iz prve roke bi prav prišla.

Hvala.
Default avatar
dr.Kokoravec Petra, ni na koncesijo, je pa zamenjala pokojnega dr.Viher-ja. Zelo jo pohvalijo. Je pa ambulanta v kleti doma starejših.
Default avatar
Jaz sem zelo zadovoljna pri dr. Ahačičevi v Šempetru. Ne vem pa, če še jemlje nove paciente.
Default avatar
Tina* mi lahko malo več poveš kakšen način dela ima dr. Ahačičeva.

Hvala.
Default avatar
Hm, ne vem ravno, kaj točno te zanima, strokovnosti zagotovo ne morem presojati, ker sama nisem strokovnjak ;). Jaz vedno pokličem, povem težavo in potem me že sestra usmeri (ali me naroči, ali pove, kdaj naj pridem za kaj drugega). Moje mnenje je, da je srčna ženska, po parih situacijah sodeč, ko je prišel človek v ambulanto, potreben pomoči, pa ga je naprej vzela, pa enkrat ena gospa, ji je bilo res hudo, jo je povabila naprej, ker jo je slišala slučajno. Vem, da nekatere to moti, bi raje videli, naj "crkne človek", sam da jih ne bi prehitel, meni pa je to dodaten plus zanjo. Raje malo več počakam, in vem, da si bo vzela čas zame. Tudi glede napotnice ji ni bilo težko napisat, ko sem rabila, ker pri prejšnji ma ni šans, me je odpravila skoraj na vratih. Imam občutek, da se zanima za človeka in mu res skuša pomagati, kar na žalost ne morem reči za vse, ki opravljajo ta humani poklic.
Default avatar
Tina, najlepša hvala za informacijo. Mi je v veliko pomoč pri odločitvi.
Default avatar
Na žalost dr. Ahačič ne jemlje novih pacientov. Edini dve zdravnici, ki jemljeta paciente sta Prim. VLASTA VODOPIVEC JAMŠEK, dr. med. in dr. Nabergoj Jermol. Ali ju kdo pozna in kakšne izkušnje imate z njima?
Default avatar
Pozdravljeni!! Vem da je stara tema pa vendar ...
Jaz sem danes klicala Dr. Ahačičevo v upanju, da me bo sprejela ker je tudi fant pri njej PA NIČ!! :(
Me je napotila k Dr. Nabergoj Jermol in glede na to, da se me večkrat lotijo ledvice in mehur sem kar poklicala in rešen problem ... me pa zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njo ... me je strah 'nečloveškega' odnosa ...
Default avatar
Ravnokar sem prešla k Nabergojevi in je krasna! Prijazna, nežna, vse ti razloži in ne dela problemov.

Jo priporočam!!
Default avatar
O dr. Nataši Jermol Nabergoj samo vse najboljše. Je ena najboljših zdravnic, ki sem jih kdajkoli imela in ima najbolj človeški odnos, kar ga nekdo lahko ima. Žal pa je trenutno na porodniški in jo nadomešča ena mlajša zdravnica, o kateri pa žal ne morem imeti najboljšega mnenja zaradi slabih osebnih izkušenj z njo.
Default avatar
Tudi sama imam zelo pozitivno mnenje o Nataši Nabergoj Jermol. Za vsakega pacienta si RES vzame čas in ima res kot je povedala že Sončnica najbolj človeški odnos (in hkrati tudi zaupanja vredna) - takega zdravnika si človek lahko samo želi! Vedno najde rešitev za težave, ki jih maš in če je potrebno te usmeri naprej.
ZELO JO PRIPOROČAM!
Default avatar
Jaz bi priporočila dr.Harej Figelj v Renčah. Je zelo prijazna in prisluhne pacientu.Tudi napotnico napiše brez prepričevanja.Mislim, da sprejme tudi nove paciente.Lp Ester
Default avatar
Zalostno, da mora vedno se najti nekdo, ki kritizira kljub temu, da naslov teme ni bil ta. Vendar kaj, ko so to vedno osebnostno moteni ljudje, ki s svojim zivljenjem ne vedo niti kaj bi radi napravili potem pa krivdo in prepire iscejo pri drugih. Kaj ne Petra S.? Dajte pomest najprej pred svojim pragom, ker ravno tam je, verjemite, najvec prahu. Drugace pa, vsak zdravnik je dober, dokler se ga ne rabi...
Default avatar
Pozdravljeni,
Odsvetujem osebno zdravnico Elviro Miftakhovo, poleg tega, da nisem imel nobene pomoči od nje, kar naj bi od zdravnika pričakoval, težave se pojavljajo tudi pri razumevanju njene "popačene" slovenščine.
LP
Default avatar
Zelo pohvalijo dr. Rovčanin v zd. Nova Gorica.
Default avatar
Pozdravljene,

moram izbrati osebno zdravnico in na seznamu tisti, ki še sprejemajo in o katerih nisem našla dosti informacij so:

- Mateja Fišer
- Milica Milovanović
- Jasna Rovčanin
- Elvira Miftakhova

O zadnjih dveh, nekaj je bilo tukaj omenjeno a vseeno, veste kakorkoli o teh zdravnicah. Baje, da prvi dve sta zelo mladi?

Hvala lepa v naprej
Default avatar
LunicaOK je napisal/a:
Prvih dveh ne poznam, Rovčanin se mi je zdela v redu (je parkart nadomeščala mojo dr.), od Miftakhove pa čim bolj daleč stran, verjemi.
Default avatar
Jonc,

najlepša hvala! Če smem vprašat, Rovčanin je starejša ali mlajša? Ali veš kaj več o njej? Sem videla, da dela samo 3 dni v tednu. Je to možno?

Hvala lepa v naprej v kolikor bi še kdo drug imel kakšne informacije.
Default avatar
Oba sinova sta pri dr. Rovčanin in zelo zadovoljna. od Myftakove pa bejži....
Default avatar
Hvala lepa tehtnica63 in ostali!

Če še kdo ima kakšen nasvet, je kar dobrodošel!