Forum.Over.Net

Starševski čvek

soseda pošilja moža kadit na balkon

Default avatar

sisa

megaboy je napisal/a:
Živim na podeželju kjer je zrak zaradi vipavske burje dobro prečiščen tako, da sem res srečna.
Default avatar

megaboy

sisa je napisal/a:


Torej misliš da zakon, ki bi prepovedoval kadit sosedu v stanovanju na Vipavskem nebi veljal?
Default avatar

sisa

Megaboy z tem se pa jaz ne obremenjujem.
Default avatar

zn

Ni junaka ki bi mi prepovedal delat stvari v mojem privatnem stanovanju.Sem v hiši in imamo strastno kadilko,tako da mi smrdi derekt v dnevno.Zaprem vrata pa je.me moti ampak ona lahko tam pri njej kadi v mojem stanovanju pa ne bo.Pa če se na glavo postavi.
Sama sem nekadilka ampak ta predlog pa je šel predaleč.Je popolnoma bedast.
Najbolje bo da vse prepovemo-to se pravi pomremo da bodo nekadilci in g.olaga lahko živela.
Če se slučajno naši politiki spomnijo to spejeti bi bilo dobro če bi kadilci in ostali ki se jim to zdi bedasto dali predlog da se prepovejo avtomobili ker izpustijo strupa največ v zrak,potem alkohol-zaradi teh je ogromno nesreč kjer najebajo trezni in otroci.Zapremo krško ker je zelo nevarna in lahko pride do velikega sevanja oziroma zapremo vse tovarne katere spuščajo strupen dim v zrak.Pa da vidimo pametnjakoviče kako bodo živeli.Vse kar je našteto je bolj strupeno kot pa dim.
Pa še nekaj.sama sem otrok starša kjer je bil oče strasten kadilec 2-3 na dan.Pa mi ni nič.Pa še nekaj imam prababico ki je vse življenje živela z možem ki je bil strastni kadilec in je zdrava bolj kot tisti ki se delate fine.Dosegla je imenitna leta 88 let.Še vedno je samostojna in zdrava.
Mož je dobil raka na črevesju in je v treh mesecih umrl star 77 let.Lepa leta.
Da ne bo pomote čeprav je bil dedek kadilec in je imel raka,potem mi povejte kako je raka dobila sestra od očeta pa je bila nekadilka,ni pila alkohola umrla pa je za rakom na maternici v 33 letih.enako njena mama ni kadila pa je ravno tako dobila raka.Od prababice sestra je tud umrla za rakom na slinavki ni kadila,ne pila in se veliko gibala.Tako da nehajte vi meni tukaj da je dim strupen in škodljiv.
Ugotovila sem da sploh več ne znate živet in se utikate v stvari ki vas ne brigajo namesto da bi živeli svoja življenja.
Oziroma pa vaši otroci naskrivaj kadijo in pijejo in se celo drogirajo.Nikoli ne bomo otrok zavarovali dovolj kajti ko dosežejo določena leta delajo po svoje in nobenega ne upogajo.Tako da ne se izgovarjat na otroke prav.Ker kar kmalu lahko ugotovite da ravno tvoj otrok naskrivaj kadi.Vi pa mislite da je to dim kadilcev.Lepo ste slepi.
Default avatar

mischka

megaboy je napisal/a:
Kdaj premisliš, preden pritisneš oddaj?
Od pasivnega kajenja so ljudje SEVEDA že umirali.
Toliko za tvojo splošno izobrazbo-
Default avatar

Emiliana

Občudujem ljudi, ki imajo toliko časa, da se dnevno ukvarjajo s svojimi sosedi.
Default avatar

Ta prava Monica

Emiliana je napisal/a:
enako in da še se štejejo koliko cigret so pokadili na svojem balkonu,za svoj denar..
Default avatar

flajška

Evo, še ena, ki jo moti sosedov čik. Naj sosedek vleče kolikor mu je želja s svojo partnerko v svoji dnevni sobi (seveda to si ne upa, ker bi ga njegova mati, ki živi v spodnjem predelu hiše prej ali slej fentala). Nje očitno ne smrdi, ker itak pokasiramo vse mi. Vrstna hiša ni nič manj boleča kot blok. Na levi imam soseda, ki smodi ribe na žaru in ga niti ne opere, sonce potem vse skupaj še malo bolj zalepi na raženj, potem pa direkt na tisto svinjarijo peče čez kakšen teden ali dva še pleskavice. No in ko se to cmari in smrdi je v moji dnevni sobi megla, dobesedno megla. Včasih imamo celo srečo, da ulovimo njihov ritem in odnesem perilo iz balkona ter zapremo vrata in okna. No, to se še da preživet, ker to ne traja vsak dan. Ampak čik, ki ga partnerja smodita enega za drugim na balkonu, ker si želita poleti, ko se shladi ohladiti svoje riti ravno takrat kot jaz svojo, to me pa zelo moti. Človek ne more biti niti na balkonu, niti imeti odprto okno. Na balkonu imamo v senci ptiče in se mi prav smilita, ko sta lahko ure in ure v zaporednem dimu. Tudi sama sem kadila, včasih, ampak to kvalitetne čike, te so pa verjetno kakšna Drina al pa 57. Ogabno. Torej, ne moti me kajenje eden ali dva čika, moti me verižno kajenje. Pizdarija, tudi sama imam pravico da se usedem na balkon in vdihnem kakšen svež zrak. Kdo ima pravico posegat v moje zavese in z dimom smrdet po celem stanovanju. To ne ostane samo v dnevni sobi, po celem stanovanju smrdi. In še toliko bolj smrdi, če to pride v prostor kjer tudi stene niso navajene teh vonjav. Pa naj se spet najde en pametnjakovič, da imam preveč časa, da se ukvarjam s sosedi. Ravno tega nimam in še takrat, ko si želiš zadihat svež zrak na svojem balkonu s pogledom na vrt, da vsaj preveriš stanje trave, še takrat vohamo Drina. Gospo, ki se je pritožila glede kajenja popolnoma razumem. Ljudje gledajo samo na svoje riti. Naj se zapre v svojo hišo in jo lufta na vsake dve uri, da vsaj malo filtrira zadevo na svojih zavesah in stenah. ZAKAJ PA TEGA NE NAREDI? Verjetno zato, ker mu tudi ni o.k., če ima smrad v svoji dnevni sobi. Te pravice do svojega zdravja očitno pozna in egoistično mu dol visi za vse okoli sebe. Ne da samo smrdi meni kot najbližji sosedi, tudi ostalim sosedom v vrstnih hišah. Tega smradu nismo imeli, ne pomnim kdaj, z novim sosedom novi problemi.
Default avatar

ŽAL NI ZAKONA KI BI NEKADILCE ŠČITIL

fujfej je napisal/a:
Default avatar

država Ne ščiti

nikogar pred ljudmi, ki sovražijo sami sebe in to projecirajo na "sosede" oz. na vse, ki niso v skladu z njihovimi edino pravilnimi merili, prepričanji. Pogled nas vseh v ogledalo pove marsikaj.

Zdravi bodite in otroke peljite v naravo in ne v šoping center.
Verjamem, da če bi se le spomnili, bi to ta "država" predpisala, sicer ne vem če na plačljiv recept :), ali kot bonus neumnostim, ki tlijo v nezadovoljnih ljudeh, ki jih nenehno projecirajo na "vse" enkrat na kadilce, homoseksualce, invalide, mlade, stare, zaposlene, socialce, penzioniste, antene, ceste, pločnike, .... vstavi še poljubno, ali poglej teme na MON-u

Ljudje ! živite enkrat za spremembo samo svoje življenje in ne življenj okolice !!! in preberite si kaj je v ustavi napisano :) za kaj država skrbi.
Default avatar

v slo je tko

ne razumeš problema in pišeš neumnosti.


država Ne ščiti je napisal/a:
Default avatar

burja vse počisti

blagor ti

sisa je napisal/a: