Starševski čvek

oddam apartma v Izoli San simon

Default avatar
Torej...z mesecem junijem oddajamo apartma v San simonu, oddaljen od plaže San Simon 300 m, plaža je brezplačna, katera je primerna za otročke, je veliko senčke in polno igral, tobogani, travnata...Levo od aparmaja je slaščičarna desno pa pizerija, na drugi strani pa je restovracija z mešano hrano, tako da izbire kar precej, je v komplesu zraven hotela San simon. Cena za naveden termin bi pa bila 40 eur na dan, apartma je pa opremljen čisto, ima celo pralni stroj, pečico tuš,kar pa je zelo pomembno KLIMATIZIRAN.

sLIKE apartmaja pošiljam na mail

pišite na [email protected]
Default avatar
velikost apartmaja, za koliko oseb, mar to ni zelo pomembno?? Hvala.
Default avatar
Seveda je pomembno, hvala za dobronamerno opozorilo.

Torej apartma meri cca 30 m2, primerno je pa za par ali družinico do dva otroka, ker se apartma sestoji iz spalnice, v kateri je zakonska postelja in dnevnega prostora,le-ta pa je skupen z jedilnico in kuhinjo.

lep dan
Default avatar
Še nekaj...v spalnici spita starša, je morda v dnevni potem postelja ki se raztegne v lezisce, ce omenjate dva otroka? Kje naj spita otroka.Hvala?
Default avatar
V spalnici je zakoaska postelja, kjer je prostora mogoče še za kašno prenosno posteljico. V dnevni pa je ležišče oz. kavč, ki se lahko raztegne kjer lahko spi še en otrok.

....lahko mi pišete na mail, kjer vam lahko pošljem slike in si apartma ogledate, ker mislim da si boste tako bolje predstavljali.

lp
Default avatar
tudi jaz bi prosila slike, hvala
"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman
Default avatar
Tinkara, kam pa vam naj pošljem slike? Vaš mail je skrit.

pišite na mail

bivši feferon, vam pa sem slike poslala na vaš mail

lp
Default avatar
[quote sami104]Torej...z mesecem junijem oddajamo apartma v San simonu, oddaljen od plaže San Simon 300 m, plaža je brezplačna, katera je primerna za otročke, je veliko senčke in polno igral, tobogani, travnata...Levo od aparmaja je slaščičarna desno pa pizerija, na drugi strani pa je restovracija z mešano hrano, tako da izbire kar precej, je v komplesu zraven hotela San simon. Cena za naveden termin bi pa bila 40 eur na dan, apartma je pa opremljen čisto, ima celo pralni stroj, pečico tuš,kar pa je zelo pomembno KLIMATIZIRAN.

sLIKE apartmaja pošiljam na mail

pišite na [email protected][/quote]

Dajte mi slike poslat slike prosim na mail. Hvala.
Default avatar
LEP POZDRAV. TUDI JEST SE PRIPOROČAM ZA SLIKE.ZANIMA ME,ČE IMA STANOVANJE TUDI KAJ VRTA'