Starševski čvek

STRIJE ZA POPIZDIT!!!!!!!

Default avatar
Jebene strije!!!!!!!! Saj me ne motijo tako zelo, ker niso tako vidne ampak koža kjer so je kot harmonika. malo se nagnem na tisto stran in koža se zgrba neverjetno. Ali ima vsaka ženska na predelu strij takšno kožo? Imam jih na stegnih. Ko le nebi imela takšne čudne kože. Če se potegnem po koži se takoj zgrba. DRugje ne, le na predelu strij.
Default avatar
Tkaj ene sploh ne veste kaj so strije in kaj celulit!

STRIJE SO, KO KOŽA RAZPOKA IN TEGA TI NIMAŠ!

CELULIT PA JE, NAGRBANČENA KOŽA, KOT POMARANČA, SPLOH ČE SI JO STISNEŠ SKUPAJ IN TO PA IMAŠ TI!

STRIJ se ne da nikoli več odpraviti, razen kakšna operacija-lepotna!
Celulit pa se da, manj jest nezdravo hrano, več gibat in predvsem masirat tiste dele telesa, da se koža dobro prekrvavi in sčasoma lepo napne nazaj, redno vsak dan to in po mesecu dni so lepi rezultati, pa sploh ni važno s kako kremo, ti samo gneti, masiarj, tapkaj in manj soli, cukra v telo pa bo, pa velik piti!
Default avatar
Mene je sicer mati narava odarila s strijami in celulitom, ampak me je obdarila tudi z lepo, mehko in prozno kozo, tako da vse te "pomankljivosti" zakrije, kolikor se le more.

Osnovni nasvet: cimvec se mazi s kremami, ki imajo veliko vlage in olj. Meni sicer po ucinkovitosti in vonju najbolje sede shea-butter, mandeljnevo in kakavovo olje in kaksna krema na bazi oliv. Verjetno so ta mazila za celulit in strije neucinkovita, so pa fajn za kozo.

O nasvetih proti celulitu in strijam bodo pa druge kaj vec povedala, jaz se s temi lepotnimi napakami ne ukvarjam, so del mene in tako naj ostane.
Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.
Default avatar
A lepšega naslova nisi mogla izbrati? Izrazoslovje pa tako! Upam, da nisi mati in le nedorasla najstnica.
Default avatar
[quote STRIJAVKA]Jebene strije!!!!!!!! Saj me ne motijo tako zelo, ker niso tako vidne ampak koža kjer so je kot harmonika. malo se nagnem na tisto stran in koža se zgrba neverjetno. Ali ima vsaka ženska na predelu strij takšno kožo? Imam jih na stegnih. Ko le nebi imela takšne čudne kože. Če se potegnem po koži se takoj zgrba. DRugje ne, le na predelu strij.[/quote]


Upaj, da v življenju ne boš imela drugih težav kot le s strijami ali celulitom!

Vesela bodi, da si zdrava......


Sedaj pa v kopalnico in usta umit - z milom!!!!!
Default avatar
[quote mkolik]Tkaj ene sploh ne veste kaj so strije in kaj celulit!

STRIJE SO, KO KOŽA RAZPOKA IN TEGA TI NIMAŠ!

CELULIT PA JE, NAGRBANČENA KOŽA, KOT POMARANČA, SPLOH ČE SI JO STISNEŠ SKUPAJ IN TO PA IMAŠ TI!

STRIJ se ne da nikoli več odpraviti, razen kakšna operacija-lepotna!
Celulit pa se da, manj jest nezdravo hrano, več gibat in predvsem masirat tiste dele telesa, da se koža dobro prekrvavi in sčasoma lepo napne nazaj, redno vsak dan to in po mesecu dni so lepi rezultati, pa sploh ni važno s kako kremo, ti samo gneti, masiarj, tapkaj in manj soli, cukra v telo pa bo, pa velik piti![/quote]

Mislim, da si ti tista, ki ne veš, o čem govori Strijavka. Če je na koži več strij druga zraven druge, je koža na tem delu res zelo mehka in če se pogladiš z roko, se koža čudno naguba. Ampak to NI pomarančasta koža!!
Strijavka, dobro vem, o čem govoriš. :(( Med nosečnostjo sem na trebuhu priderlala ogromno majhnih strij, zdaj po porodu je koža luknjičasta in čudno mehka ter ohlapna.
Morda bi res pomagalo mazanje z olji in hidratantnimi kremami.
Default avatar
[quote NatašaH][quote STRIJAVKA]Jebene strije!!!!!!!! Saj me ne motijo tako zelo, ker niso tako vidne ampak koža kjer so je kot harmonika. malo se nagnem na tisto stran in koža se zgrba neverjetno. Ali ima vsaka ženska na predelu strij takšno kožo? Imam jih na stegnih. Ko le nebi imela takšne čudne kože. Če se potegnem po koži se takoj zgrba. DRugje ne, le na predelu strij.[/quote]


Upaj, da v življenju ne boš imela drugih težav kot le s strijami ali celulitom!

Vesela bodi, da si zdrava......


Sedaj pa v kopalnico in usta umit - z milom!!!!![/quote]Ma joj, upravičeno je žalostna in ogorčena, če ni zadovoljna s tem, kar vidi...jaz še kakšno bolj sočno rečem, ker pač s strijami in celulitom nikoli ne bom mogla bit prijateljica in se z njimi sprijaznit in bom naredila vse, kar je v moji moči, da zadeve ublažim...
In če sem zdrava (hvala bogu) in nekih večjih problemov tudi nimam, še ni nujno, da bom rekla eto, zdaj pa lahko imam 100kg in maso celulita.