Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
najbolj zanimive in čudne

Pred leti ko sem bil v proizvodnji se pogovarjam s sodelavcem, ki vzame kos iz stroja ga odloži na mizo, spiha kalup v stroju (orodje) in potem prime pilo na mizi, da pobrusi (popili) kos, ki ga je vzel iz stroja in to ponavlja vsake nekaj minut.
Stojim poleg in se pogovarjava. Ko se je obrnil, da vzame spet kos iz stroja,počakam, da ga je odložil na mizo potem pa pričel s pihanjem kalupa, vmes pa jaz vzamem pilo in na tisto mesto kjer je bila pila odložim kemični svinčnik. Ko je končal s pihanjem nadaljuje pogovor z menoj, vzame kemični svinčnik in prične z njim piliti tisti kos (obdelovanec). Jaz "baraba" pa v smeh...
Stojim poleg in se pogovarjava. Ko se je obrnil, da vzame spet kos iz stroja,počakam, da ga je odložil na mizo potem pa pričel s pihanjem kalupa, vmes pa jaz vzamem pilo in na tisto mesto kjer je bila pila odložim kemični svinčnik. Ko je končal s pihanjem nadaljuje pogovor z menoj, vzame kemični svinčnik in prične z njim piliti tisti kos (obdelovanec). Jaz "baraba" pa v smeh...

Marko Polo
In kaj je point te tvoje price?Darwin je napisal/a: ↑Pred leti ko sem bil v proizvodnji se pogovarjam s sodelavcem, ki vzame kos iz stroja ga odloži na mizo, spiha kalup v stroju (orodje) in potem prime pilo na mizi, da pobrusi (popili) kos, ki ga je vzel iz stroja in to ponavlja vsake nekaj minut.

Najbolš, da greste še malo po svetu pa raziščeteMarko Polo je napisal/a: ↑In kaj je point te tvoje price?Darwin je napisal/a: ↑Pred leti ko sem bil v proizvodnji se pogovarjam s sodelavcem, ki vzame kos iz stroja ga odloži na mizo, spiha kalup v stroju (orodje) in potem prime pilo na mizi, da pobrusi (popili) kos, ki ga je vzel iz stroja in to ponavlja vsake nekaj minut.

Dude

Dude

ej a si
A si to ti posnel?Dude je napisal/a: ↑
Ne?
Potem pa ne lepi, ker v temo sodijo lastne izkušnje in dogodki!

Dude
Le kje ti bereš lastne izkušnje in dogodki.....

uhhhhhhhhhhh

ej a si
Prvi stavek prvega, torej otvoritvenega posta te teme se glasiDude je napisal/a: ↑Le kje ti bereš lastne izkušnje in dogodki.....
butasta tema za butaste dogodke pametnih ljudi :) sodelujte s svojimi pripetljaji

Dude
Ne zgleduj se samo po butlu ,ker pod najbolj zanimive in čudne spada marsikaj ,sicer pa že na vrhu opozarja ,da smo ljudje pravzaprav simpatična bitja.

Raziskovalni novinar

Oizuli
Blhblh

vi pa res ne znate
Janezek se je odločil ,da bo pogledal čez okno pa je padu na nos !!!!!!.....
.......joj še sreča ,da živi v kleti hahahahahha
Mimgrede jaz sem otrok
.......joj še sreča ,da živi v kleti hahahahahha
Mimgrede jaz sem otrok

Izjebo me Inter

Reporter Milan
Provokativno nastavljen video posnetek. Vprasanje je, komu. Kdo bo prvi zagrizel v vabo.slo mafija je slo korupcija je napisal/a: ↑
butl2 je napisal/a: ↑butasta tema za butaste dogodke pametnih ljudi :) sodelujte s svojimi pripetljaji.
- v knjižnici tiščim knjižničarki zdravstveno kartico in mi sploh ni jasno, zakaj mi jo tišči nazaj
- kolegica razlaga, da je bila na ultrazvoku in da ima prve posnetke Mihca. jaz čez čas: pa že veste za spol?
p.s.
Naredimo temo za nekaj časa lepljivo.
Bo lahko že na vrhu foruma opozarjala, da smo ljudje pravzaprav resnično simpatična bitja. :-)
lp, Andreja