Starševski čvek

najbolj zanimive in čudne

Default avatar

maternomater

kako čudo čudno sem jaz ... kolegica mi reče, da ni mogla priti k meni, ker so imeli smrtni slučaj ... jaz butnem: Je blo kaj hudega?

(hotela sem vprašati, če je umrl kdo bližnji)

nerodno mi je vsako minuto :(
Default avatar

55667788

maternomater je napisal/a:
Oo, ja.
Default avatar

Hehhe

Sošolka je bila v OŠ vprašana zgodovino. Pa jo učiteljica vpraša "Kdo je bil eden največjih nacističnih voditeljev v 20.stoletju?" In ona: "Tito!"
Default avatar

Ta je dobra

Se prerekava z mamo glede neke stvari, in pravim da to ni nič. In ona v jezi "Kaj to ni nič, to je nič!" Sem umrla od smeha...
Default avatar

Jupiju

Muohoho!
Default avatar

Mukica

Smo imeli v službi enega izmed napornejših dni, veliko dela in smo kar trije ostali, cel šiht in sem se odločila, da nam plačam pico, da se malo okrepčamo. Spomnili smo se na pico, ki ima tudi ananas gor, se pravi pica Hawaii. In ko se po telefonu pozdravim ter vprašam ali lahko naročim eno Hawaii, mi natakarica odgovori, da mora vprašati, ker meni, da te pice ni v ponudbi. In slišiš v ozadju: "Heeeej, a mamo havajsko?" - "Ne" - "Ne, gospa, žal, nimamo havajske pice". In postalo mi je malo smešno, ker se je tako trudila, pa sem se pohecala in rekla - potem pa Maldivi. In Sekundo za tem je že bilo: "Heeej, a Maldivi mamo!?" - "Ne, gospa tudi Maldivi nimamo"
Hahahahah s sodelavci smo umirali od smeha, medtem, ko sem morala naročilo zaključiti. Bila je prav simpatično ustrežljiva, a heca pa ni razumela. :D
Default avatar

maynapink

Danes zjutraj sem imela izklopljen telefon. Zmanjkalo mi je baterije zaradi spalne muzike na YouTube. Prižgem telefon in 7 neodgovorjena klicev in SMS od prijateljice, da ima 5kg listja v stanovanju. Nič jasno. Kličem nazaj in pravi, da je uredila zadevo. Pove, da je vedela da se en bolj premožen sosed seli, ker je bilo ogromno stvari pred kontejnerji. V zeleni vreči je videla lepe vzorce "rožic", pa si je mislila da jih bi vzela, da je posteljnina. Lepo ona vleče tisto vrečo gor. Boga na berglah, komaj privleče do stanovanja. Nakar vzame nož, da bi odprla vrečo s posteljnino in se ven vsuje listje, ki ga je prejšnji dan pograbil hišnik. Reva boga ima še psičko pekinezerko, ki je vse listje raznesla po celem stanovanju. Ko sva se slišali, je bilo že pospravljeno. Ampak ne morem si pomagat. Se zdaj mi je smešno.
Default avatar

Sushi

maternomater je napisal/a:
Podobno se mi je pripetilo cca3 tedne nazaj...sem povedal eni prijateljici, da sem imel včeraj pogreb, pa pravi: "a je blo dobr?"

Takrat mi ni blo glih smešno, zdej ko sem pa citiran post prebral in ko se je vse skup poleglo nekak, pa mi je.
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

Mukica

Spomnila sem se sila neprijetne, smešne in sramotne prigode iz najstniških let … Bila sem 15, mogoče 16 in pomagala pri strežbi v enem hotelu s petimi zvezdicami, kamor so hodili samo fini ljudje. Po večini sem bila pri zajtrkih. Bila je ena skupina nekih Avstralcev, ki so prišli na seminar s svojimi produkti iz konoplje. Med drugim je bila ena prijazna gospa med njimi, s katero sva radi malo pokramljali. Eno jutro se ji je pri zajtrku pridružil še nek poslovni partner in me je, ko sem prišla postreč, gospodu predstavila in ta mi je povedal zakaj je on tukaj in zopet omenil konopljo. Seveda smo se pogovarjali v angleščini in naj omenim, takrat sem mislila, da znam bolje govoriti, kot sem v resnici. Zato se je zgodilo sledeče, namreč v zanosu sem izjavila nekaj tako butastega, da se še danes osramočeno sama pred sabo poprimem za glavo. No, želela sem le povedati da vem, kako je konoplja zdravilna, tako v medicini, kakor tudi drugje in da sem slišala, da so semena konoplje izredno dobra za lase. Ja, zaenkrat nič takega ampak zdaj pa še prevedimo v angleščino: " I heard once, that cannabis semen is relly good for hair aswell."
Mislim … SEMEN!?!? Zakaj za vraga sem mislila da je seme in semen enako!?
Gospa se mi je vljudno nasmehnila, stisnila ustnice, malo sta se spogledala, odgovorila pa nič, kar sem razumela kot znak, da je bolje da spokam čimprej in razmislim o tem kar sem pravkar izustila. Ni me čudilo, da gospa ni kazala več pretirane želje odkar sem ji pred poslovnim partnerjem rekla, da je konopljina sperma zelo dobra za lase ...
Default avatar

teritorialna obramba

Mukica je napisal/a:
Kaj se boš sekirala. Saj onadva tudi ne vesta, kako se konopljinemu semenu reče po slovensko.
Default avatar

Mukica

teritorialna obramba je napisal/a:
Hvala za tolazbo :D
Default avatar

AnaBanana1

Kot študentka sem dobila delo na recepciji/tajništvu in čisto prvi dan sem že ustrelila eno lovsko. Prejemali smo klice iz tujine, pogovarjati se je bilo potrebno v več tujih jezikih, pri čemer sem dobila manjšo blokado. Zadnje leto sem imela nameč na faksu nemščino, s katero sem se res veliko ukvarjala, angleščina pa mi je pičela malo šepati, določenih besed se nisem spomnila ... No in ko sem dobila klic iz Rusije, kjer me je direktorica posila, če ji vežem našega direktorja, sem ji odgovorila: 'Just a sesond, I will turn you on.'
K sreči me ni razumela in je odvrnila samo: 'Ok, ok, thank you.'
Skor me je kap takrat, ko sem videla, kako me sodelavke zaprepadeno gledajo. 15 let kasneje mi je pa blazno smešno.
Default avatar

se ne čudim

Sushi je napisal/a:
Saj v bistvu ni smešno, ker to je dokaz samo ene stvari- ljudje te sploh ne poslušajo, kaj jim poveš. Opažam dandanes vedno pogosteje. Vsi v nekem svojem svetu (predvsem zafiksani s tehnologijo) in sočloveka sploh ne poslušajo več.
Isto je s tistim: "živjo, kako si?" Sama fraza, da izpadejo boljši, v resnici jih sploh ne zanima, kako si.
Default avatar

Bogo dete

Mukica je napisal/a:
Prestroga si do sebe! To je vse v zvezi s tem. In kot da je tvoja samozavest odvisna id tega, kako te tujci slisijo. Pa kaaaj, ce si nekaj narobe rekla! Daj no, gospa bi.lahko takoj dojela da gre za slovnicno napako, ce je pri ta brihtnih. Ker ni, pa lahko na to gledas z distance, kot na nepomembno in smesno komunikacijo. Kaksna sramota neki! Odusti si tole in bodi vesela, super si se z gosti potrudla!
Default avatar

Mukica

Bogo dete je napisal/a:
:) Hvala za prijazen komentar. Čeprav se zdi, da se s tem obremenjujem, je to vseeno že dolgo nazaj in mi je zdaj nadvse smešno. Sicer ne bi rada bila še enkrat s svoji koži takrat, ampak mislim, da vsak človek gre skozi kakšen sramotni trenutek in prav je tako - vse to je življenje. Lep dan naprej!
Default avatar

Zdrava

Jaz imam tudi eno hecno... Kot ogromno drugih, sem tudi sama po porodu za darilo fasala hemeroide... Si kupim v lekarni neke svečke, ne vem več, kako točno se jim pravi. Piše, da morajo bit v hladilniku. Jih dam na vrata hladilnika v poseben predalček, ki je bil prazen. Zvečer pridem v kuhinjo, moj je glih nekaj jedel, povem, da se grem stuširat, odprem hladilnik, vzamem svečke ven in ošvrknem svojega s pogledom, ker nisem bila ziher, če je sploh slišal, da grem pod tuš. On pa z vilico v roki (napičena je imel ene dva makarona), čist zaprepadeno strmi vame in reče: "Kaj boš pa z zelenjavnimi ribami pod tušem?" Umrla od smeha... Če pomislim, je tista škatlica na hitro res bila podobna delamaris zelenjavnim ribam :) :)
Default avatar

vse precej hecne

Tega je polno. Se spomnim....pred par dnevi...
Default avatar

EmAaaaaaaAAa

Ok boomer