Forum.Over.Net

Starševski čvek

obljuba & zajčkova ketnca

Default avatar

severnica::krt

Je škrat njega dni nespametn kokr je + kokr še zna bit ne de, no kar=je,
torej je

kokr obljubu da res bo in bo in bo bo merku Mojga in od našga... vemo kerga ne de (škrat je vestn pa lejte kok upošteva varstvo usebnih pudatkov)

zajčka in njegovo ketnco, pa
da bo vsake cajta kej zreportiral (ampak njem bolj leži repete kokr pa report) kako pa kej kaže zajčkova zvezdna stezca, tako da:

Pokorno javljam, včeršna noč je bla bojda v znamenju zajčkanja in jasn
da je sneg skopnel (pa čeprav je dons un ta prvi ice mož ne de) ž njim pa=zginla- tud zlo verjetn nede- slavna ino zmožna nevidna bit- zajčkova ketnca..

Poštenega najditelja se naproša da jo kdr jo zagleda (vornih lepa, je vsa zlata pa blešči se ku sto ma..če uklopš un serčen vid ne de) dostavi na našo gozdno pot, (upam da bo kedo takrat še kej peciva mel v shrambi)
ker šele poli ziher bo letos zajčkova avtotuhnasta češnja polna.

Škrat sicer nima zbranih čist nbenih materialnih dokazov, ma sam kokr indice (eni valovi k se jim bojda reče da so radijski ne de)
da je to tud res tko, vedno namreč obstaja
kšn upravičen sum, da se je pekovsko-kuharski mojster zajček mrbit sam ustrašil kšnga monsuna (treba je jasn de vedt da tud vreme ni več tisto kar je včasih blo) al pa da kje zad za hišo kozolce prevrača,
prsegam da pojma nimam kej dej je al nej..

Vsaka podobnost s kšnim dogajanjem kje drgje je zgolj naključna in čist neumestna - da nov pomote:)

Tole izčrpno poročilo (beri izčrpljujoče, maa se je zaspani škrat maximalno turdil ostat miroljubenn eee t.j. buden..) podaja škrat u dobri veri ino za dobr smisel in se uspod padpiše z vso butalsko odgvornostjo, kar mu je doslej še niso uspel zaplent:)

Pacmakam Pa dons Ne VorniH, mam olepševalne tu sa ulajševalne okoliščine


MBŠ
Default avatar

severnica::krt

tko=to, ko že vse spi, sam še škrat bedi ne de ...

kokr bi rekel ernest (Hemingwaye) v butalski varjanti:

nkol ne praši kedo=zaspal, ker morda si zaspal TI

lahko noč moje ulice, lahko noč gmajna
Default avatar

zajček::krt

Dajem mojo bleščečo zlato ketnco severnici v hrambo nazaj , da me lahko merka , potem nekdo ne bo hud.
Zajček se prihuljeno s spodvihanim repkom danes vleče naokrog . Ni mislil ga " srat " včeraj ponoči . Si je naštimal že povšterčka , imam pričo ( Jani je vedu ) pa zaspal. Potli okoli druge ure zjutraj se je pa začel direndaj.

Na radijskih valovih , ja , je to blo. ( Danes nas bi blo vse tri dobr videt kako zgledamo :))) sama sem bila v jutranjih urah še najbolj podobna kazenskemu bataljonu , po mojem tut če bi mi kdo brzostrelko tišču na nosek ne bi reagirala :)))))

No , vse bi še nekam šlo , ko se je zgodilo...
Niti najmanj si nisem mislila , da bo Steff ponoči v eter začela govort kaj delajo zajčki in če zajčki ponoči spijo. Mene so oblile take solze , ne vem kdaj sem se ponoči tolko nasmejala . Vrhunec je bil , ko se ni dala in je vztrajala , da dobi odgovor vse dokler se ni pojavil en krasen poslušalec , ki je našo Steffi plemenito označil za angela , kako je vesel kdar sliši njen glas ( govoril je tudi v množini ) in ta prijetni gospod , je potem lepo povedal kaj delajo zajčki. Ne da se povedat , kako sem se rolala , verjet ušesom nisem mogla.
OD DANES DALJE VERJAMEM STEFF VSE , KER JE OD HUDIČA.
Prmejduš , še ježka je vmešala :))))) in hruško :)))))))))))))))))))9

za prijetno zabelo pa je poskrbela neka prijetna gospa , ki je vneto prepevala v mikrofon in s tem neskončno osrečila našega Janija . Upam , da bo gospa to še ponovila .
( morala sem enostavno it ven se hladit ) ja , kako naj bi potem doživetem sploh lahko zaprla oči.

Ja ni vrag , v odjavni špici nočnega programa , evo spet o zajčku :))))))))))))))))))
Kapo dol Steff , pogumna si , ma dobra si. Ej a veš , bi to upala tudi jaz...


Vidiš škratek tko je blo. Potli je pa kar naenkrat bla ura pet. Vmes smo iskali wc , ugotavljali vrsto sadnih dreves pred hišo , razčlenjevali neznane besede , sprejemali pohvale ( Jani in Steff ) jedli jabolko in pili vodo , ugotavljali lastnika wc - ja , slačili krila nad koleni , izpolnjevali do potankosti nočne želje :)) in prišla je zora ...

potem pa nas je pobral vihar...

da ne boš huda , ketnca je tule , zajček pa gre prostovoljno u bunkerček...Default avatar

zajček::krt

UHUHU koliko je napisala , tole pa res ne vem al je huda , al pa jo odnesem brez bunk :)))
tolko še ni napisala ojeje časa..

Še dobro , da danes Mariči ni hehe...Default avatar

stephanie::krt

hehehe, a ni blo fajn? Še prejle me je ena gospa iz Prekmurja poklicala in me radovedno spraševfala,a kje za vraga sem "našla2 idejo o zajčku:-))
Take nenavadne malenkosti marsikoga spravijo iz tira zaradi radovednosti....:-))

Pa je bilo res fajn, meni je tkooooooooooooooooo hitro minilo kot bi mignil:-))


Zato zajček, dobiš medaljo za vzdržljivost !!!!!!!!!!!!!!!!
*******************
MALI OGLAS:
Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda
Default avatar

zajček::krt

Hehe , torej so eni vzeli to zares in niso šli mimo tvojih besed :)) so si dali dela s tem :) A verjameš , da jim je pa kakorkoli obrneš takim , ki so mislili , to krajšalo noč . Češ kaj neki ti rojijo zajčki po glavi.
Hej , tudi meni je minila noč kot bi trenil in zamisli si , pojma nimam kako je odvihralo teh naših pet ur :)
Je blo lepo , se je vredno spomnit , namreč tolko smeha na kupu pa že dolgo ne . Se mi zdi , da bi midve kar dobro vozile voz skupaj :))Default avatar

stephanie::krt

uzmeraj trdim, da se sorodne duše nekako "najdejo" in "ujamejo".............

Edini problem, ki ga vidim, je ta, da ne vem, če bi ti zdržala, ker se res zlo rada hecam.-))))))))))))))))))ni dolgo tega, bil je eden redkih lepih , bolj toplih dnevov letos, me pokliče ena znanka, da je "čisto na tleh". pa sem mela čas, jo grem obiskat in jo komaj pregovorim, da se je vzela mal v roke, počesala, pa te stvari. Planila je v jok, saj veš, če je človek na tleh od drugega pričakuje, da se bo jokal z njim /jaz sem glih taka :-)) /. No, potem ko se uštima, jo popokam v avto, pa se odpeljeva. Kam pa greva, mi reče. V Portorož na sladoled pa moške noge gledat.
Sigurna sem bila, da me je imela za tepko, ampak, ko sva ene dve uri sedeli pred eno kavarnico ob morju, pa je nekaj časa pripovedovala o svojih težavah, nekaj časa sva se na smrt režali /moški, oprostite:-))) / , ker sva RES gledali SAMo moške noge, je domov prišla kot prerojena. V bistvu sta tisti dve urici koristili tudi meni, ker sem tudi sama bila "marsičesa sita", ampak tega nisem govorila na glas, saj ne bi bilo fer do nje.


Skratka, Zajček hočem ti reči, da od mene ne pričakuj "normalnih stvari" .-)))))


Tko.
Zdej pa tvegaj al pa ne!
:-)))
*******************
MALI OGLAS:
Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda
Default avatar

severnica::krt

vsaka čast SeVede

ma kšno opravičilo - tist spodvihan repk je ta narboli;-)

sej ketnca je sam zato da jo zajček vsaj tu pa tam udnese s sabo ne de...

škrat je škrat, pa je moru prevert če jo je ta prav udnesel, ku bohnedaj da jo kdaj sune kšna nepooblaščena persona - če sm mjhen sm pa hud:)))))))))))

se m je zdel da vas je ziher pobral vihar, ma je škrat včash kukšn jasnuvidka (kdr je jasn pol jasnvidi - da nov pomote)
PV JSZ&Co...
Default avatar

zajček::krt

Je zajček pod tako skrbjo veliko bolj varen , pa več si upa :))
cmokija škratek