Starševski čvek

Javna tribuna: Okrevanje po virozah in drugih boleznih

Default avatar
Nekdo bolezni preboli brez večjih težav in posledic, spet drugi potrebuje dalj časa, da pride »k sebi«.
Pomembno je, da predvsem težje okužbe prebolite doma in telesu dovolite, da si opomore.
Seveda je pomembno, kaj vse naredite za svoje zdravje že prej, vsak dan, da bi vam zdravje čim bolj služilo.
V tokratni Javni tribuni, ki bo, 20. 1. 2021, ob 11. uri, na forumu Starševski čvek, se bomo s strokovnjakom, prof. Igorjem Ogorevcem iz podjetja Planet zdravja, pogovarjali o prebolevanju viroz in drugih bolezni.
Vprašanja lahko zastavite že danes.
Default avatar
Teorija Pasteur, ali teorija Bechamp?
Če je teorija Pasteur vaša izbira, te se nimaš kaj pazit, ker virus lahko doleti vsakega,
Če verjameš v Bechamp teorijo terena, te pa se lahko pogovarjamo.
Sej pravi da zdravo živiš in da imaš teren zdrav. Filozofija končana.
Stran od uradne medicine.
Default avatar
Pozdravljeni,

ali lahko virozo, ki se je že začela ustavimo? In kako, če jo lahko?

Hvala
Default avatar
Kdaj gremo lahko nazaj med ljudi po virozah, če čutiš, da nisi še čisto zdrav?
Default avatar
Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kaj lahko naredim, da se mi prehladi ne vlečejo tako dolgo. Jaz navadno nimam vročine, če jo že imam, jo imam kakšen dan, dva, pa še to ne vedno...slabo počutje, utrujenost, izcedek iz nosu pa se mi še vlečeta tudi 2 tedna. Kaj lahko naredim, da virozo in prehlad prebolim prej?
Default avatar
Pozdravljeni.

Pregledala sem vašo spletno stran in ne razumem povsem, kakšna je vaša tehnika zdravljenja. Imam pa eno vprašanje...glede na to, da je med nami korona. Zanima je, ali lahko pri ljudeh, ki so preboleli korono ugotovite, kakšne posledice je pustila v telesu? Beremo lahko o tem, da poškoduje pljuča, srce in druge organe tudi pri asimptomatskih bolnikih. Poleg tega me zanima, ali je možno, da na vašem pregledu ugotovimo, ali takšnemu človeku pretijo strdki, kot posledica virusa? Veliko člankov in zgodb je na to temo, pa saj virus že nekak prebolimo, ampak grozne so posledice, ki jih navajajo, do analize krvi pri zdravniku pa je težko prit, pa najbrž tudi pokaže ne nič, ker moraš biti klinično mrtev skoraj, da testi kaj pokažejo... ;) Čisto nič ne zaupam zdravstvu!

Hvala za odgovor.
Default avatar
zivijo, kaj pa priporocate za cim lazje prebolevanje viroz in prehladov?
Default avatar
Ali ameriški slamnik pomaga?
Hvala
Default avatar
Korono sem prebolela že 2 meseca nazaj skupaj z družino in še vedno vsi občasno kašljamo.

Je to povezano z virusom?
Default avatar
Sem zdrava, fit, redko blna, pred mesecem dni pa me je doletel covid, v kar hudi obliki. Nisem nek panik in sem to vzela tako na izi. Nisem pa še ta prava, še vedno sem zelo šibka. Vse to me izčrpava. Kako si lahko pomagam.

Hvala
Default avatar
Spoštovani,
pred kratkim sem iemla ginekološko operacijo. Vse skupaj se je začelo nedolžno, kasneje pa je bil bris zelo slab.
Kaj lahko storim, da bi v prihodnje ne prišlo do tega?
Default avatar
Vem, da zdravje prihaja iz črevesja. Muči me kandida, težave z želodcem ....posledično sem veliko bolan in okrevanje vsakič daljše.
Kaj lahko nardim za preventivo? Star sem 53.
Default avatar
Pozdravljeni,

začenjamo z današnjo Javno tribuno in lepo pozdravljamo našega gosta.

Uredništvo Med.Over.Net
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Bechampova teorija mi je veliko bližja, ker daje odlične rezultate v praksi. To je edino kar šteje. Naučili smo se tudi, da nikoli ni koristno razmišljanje to ali ono ampak je edino smiselno to in ono. Tudi Pasteur je prinesel marsikaj koristnega.
Default avatar
Junee je napisal/a:
To je možno. Potrebno je vedeti, da se virusi množijo v prehladnem okolju. To pomeni, da je potrebno celo telo ali samo del telesa, ki je podhlajen, segreti. To je možno samo z izboljšano cirkulacijo. Zelo koristno je, da obnovimo količine cinka in jodidov v telesu. To zagotavlja boljše delovanje ščitnice, ki je odgovorna za cirkulacijo. Zelo učinkovit način za obnovo količine cinka in jodidov je uživanje Olja 80 in Olja 54.
Default avatar
No torej, če si bolan ostani doma zaradi sebe. Ne zaradi drugih.
To da si kužen in da prenašaš """viruse"" je napačna teorija.
Dokler ljudje verjamejo v to, epidemije bodo,
Default avatar
BaLa je napisal/a:
Če čutite, da še niste dobro je zelo neodgovorno, če greste med ljudi. Z druženjem začnite, ko ste zdrav.
Default avatar
popotnikiZaVedno je napisal/a:
Glede na opis vam svetujem, da izboljšate delovanje vašega imunskega sistema. To pomeni, da je potrebno izboljšati pretočnost v kapilarnem sistemu in v limfnem sistemu. To je osnova. Svetujem tudi spremembo prehranjevalnih navad. Začasno iz prehrane izločite vse živalske beljakovine. Te so za naše telo alergen in povzročajo vnetja in preobremenijo imunski sistem. Predvidevam, da imate težave tudi s sinusi, ker imate izcedek iz nosu. Vse to je potrebno sistemsko urejati, da se sčasoma ne razvije kronična bolezen. Predlagam posvet in pregled pri nas. S takšnimi stanji imamo ogromno izkušenj zato verjamem, da lahko pomagamo tudi vam.
Default avatar
cvetkaa88 je napisal/a:
vse to kar ste navedla se ugotovi na našem pregledu. Zato imamo možnost, da lahko tako učinkovito pomagamo ljudem. Vedno je potrebna celostna obravnava telesa. Parcijalna obravnava, kot je to v uradni medicini je vnaprej obsojena na zelo omejene rezultate. S takšnimi primeri se srečujemo dnevno in jih tudi pomagamo odpravljati. Hitro in učinkovito. Vedno je potrebno izboljšati cirkulacijo krvi in limfe, potrebno je izboljšati električno prevodnost telesa, da lahko toplota in hlad pravilno potujeta po telesu. To zagotavlja pravilno temperaturo v vsakem delu telesa in samo pravilna temperatura zagotavlja pravilno funkcijo organov, žlez, vsake celice in celega telesa.
Koristno je, da se odločite za pregled in posvet pri nas.
Default avatar
zaskrbljenaviroza je napisal/a:
Priporočam, da začasno izločite iz prehrane vse živalske beljakovine, uživajte dovolj tekočine, telesu zagotovite dovolj cinka in jodidov in C vitamina. Poskrbite, da ste letnemu času primerno oblečena, da se ne podhladi koža.