Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
GLS ni mogel dostaviti paketa v VB, zato so ga pripeljali nazaj.
Izdali so dobropis za znesek poštnine, denarja pa kar ni in ni nakazanega. Na mail in telefon se ne odzivajo. Na katero institucijo se lahko obrnem ozioma kaj lahko še naredimo?
kako dolgo se vam že ne oglasijo? Čim več jih kličite, dokler se ne bodo oglasili, kličite vsako minuto. V primeru, da se vam ne bodo oglasili dalj časa, jim preko e-pošte napišite, da jih boste prijavili na Zvezo potrošnikov Slovenije in denar bo v minuti na vašem računu.
Torej ste pošiljali v Veliko Britanijo, če prav razumem?
kako dolgo se vam že ne oglasijo? Čim več jih kličite, dokler se ne bodo oglasili, kličite vsako minuto. V primeru, da se vam ne bodo oglasili dalj časa, jim preko e-pošte napišite, da jih boste prijavili na Zvezo potrošnikov Slovenije in denar bo v minuti na vašem računu.
Meni so pri GLSu enkrat paket uničili. Nobene odškodnine niso hoteli dat. Baje je to edina dostavna služba v Sloveniji kjer paketi niso zavarovani niti za 1 €.
Je pa res, da so poceni, hitri in res redkokdaj se zgodi da je kaj razbito, pa sem dosti pošiljala.
Meni so pri GLSu enkrat paket uničili. Nobene odškodnine niso hoteli dat. Baje je to edina dostavna služba v Sloveniji kjer paketi niso zavarovani niti za 1 €.
Je pa res, da so poceni, hitri in res redkokdaj se zgodi da je kaj razbito, pa sem dosti pošiljala.
Se pravi najcenejša zadeva je 4,50€? Recimo, ena majčka v mehurčkasti kuverti s kupno težo 300g, stane 4,5 €? Meni so to zdi drago, veliko dražje od pošte. Tam je priporočena pošiljka cca 2,80 €-
Ne drži, dobropis res pomeni, da imaš nekaj v dobrem, ampak to ne pomeni, da ti denarja ne vrnejo, odvisno od dogovora. Če se dogovoriš za vračilo, ti denar pač vrnejo.