Starševski čvek

Zaljubljen v tinderštumf

Default avatar
Somebody je napisal/a:
😆😂👌
Dober odgovor
Default avatar
Somebody je napisal/a:
Zelo si zabaven.
Dekleta tu te bojo pograbila. Zato te marsikdo ne bo sprejel.
Zame ne skrbi sem poročena.
Default avatar
Ti si pa bebec, ravno tako moraš sprobat, ti bo vsaj po resnici povedala če si za kej. Bi rada vidla tvojo faco ko bi slišal da je 76 pred tabo boljših.
Default avatar
Somebody je napisal/a:
Nimam problema s tem, če si homoseksualc. Samo pravim, da je zaradi tega to, da so ti pijani moški bolj všeč od pijanih žensk. Pač nisi potem kot homoseksualc ekspert za ženske, pa brez zamere.
Default avatar
to je zato je napisal/a:

Hvala za info... Vzeto na znanje.
Lp
Default avatar
No, po mojem mnenju je treba vedet, kah iščeš. Si želiš resne veze, prijateljstva,...
Za vezo je pomembno veliko več stvari, kot oa koliko jih je imela pred tabo. Lahko, da je hotela nekaj resnega, pa se ni izšlo. Nevem, zakaj imate moški tako malo samozavesti, da takoj razmišljate, koliko jih je bilo not. Po kolikih luknjah si ga pa ti vlačil. Ko je človek enkrat čez 30 ima pač razne življenkske izkušnje. In vazno je, kaksen je v odbosu do sebe in drugih tukaj in zdaj. Ne kaj je bilo. Kaj pa bo, pa ne moreš vedet.
Default avatar
ženska ni je napisal/a:
je pa ko čigumi; lahko razpade, če ga predolgo valjaš in žvečiš po ustih....
Default avatar
Avtor, pa si ti njo vprašal v živo ali preko virtuale...., pravico imaš vprašat s koliko moškimi je spala, obsojat pa nimaš pravice. Če je bejba v živo tako jebozovna kot jo imaš v mislih preko virtuale se ti za njo ne bat.
Vsak jo bo raj imel ob seb, če je skulirna (kar pomeni, da se zna obnašat v vsaki družbi, izobraženi, neizobraženi, bogati, revni, to je pač življenjska kilometrina) in samozavestna kot eno neprivlačno in nedolžno in nerazgledano brez življenjske kilometrine v osnovnih življenjskih zadevah, ki tud za štedilnikom ne zna obrniti..
Default avatar
raz očaran je napisal/a:

To, s kolikimi je kdo spal in kdo je bil prvi, drugi, dvajseti..., je cisto nepomembno.
Pomembno je, kdo je tisti zadnji, ki ostane.
Default avatar
popolnoma nepomembno je napisal/a:
Dvajseti??
Dvajseti????

Pa kaj je z vami???

Pa kak dvajseti?? Kaj pa taka žeska dela v življenju, da se poflodra pri dvajset komadih, preden dobi enega da ji ostane. Dej malo pomisli. Al se pač goni, ali pa išče in išče in ne najde. V prvem primeru je pomiskuitetna in zato neintimna, v drugem primeru je pa socialno retardirana.

Ja uau, komi čakam.

Drugače pri vseh tistih, ki hvalite tiste prefilane ženske da so kao ok za zvezo pa opažam, da ne morete tiste prenafilane ženske same po sebi pohvalit. Vedno morate zraven vleči neko njeno antitezo ko češ "vsaj ni taka pa taka".

Pa baba, ki obrne dvajset tičev bi morala brez dandanašnjega tehnološkega razvoja in njegovih prijemov biti že nekajkrat noseča z bogsigavedi kom. Kaj boš ta plevel pobiral?
Default avatar
Res je kar pravi zgornji. Še poslušat moreš kaj vse so ji delali, kdo vse jo je pijano po vcjih klubov šopal, kaksni izrodi so ji brizgal po gobcu in faci, s kakšnimi debili se je vlekla, kakšni debili in potepuhi so jo imeli itd...
S tako nekaj met? Tako za mamo svojih otrok vzet? To je tebi nepomembno? Ne vem a mas ti kaksne norme? Daš kaj na ugled? Eni dajo!!! S tako nimaš kaj delat!
popolnoma nepomembno je napisal/a:
Default avatar
popolnoma nepomembno je napisal/a:
Saj vsak misli, da bo ostal, dokler ne reče nekst😂
Default avatar
Somebody je napisal/a:
Še en brezdelni lenuh, kot Darwin.
Default avatar
ko star razpadel čigumi je napisal/a:
Če lulo žvečiš, itak delaš nekaj hudo narobe. Ja, če se fukneš v flajšmašino boš res razpadel, ampak to ne pomeni, da so to posledice seksa.
Default avatar
ahdejteno je napisal/a:
Ja, v paralelnem vesolju, kjer ne bi bilo tehnološkega razvoja, bi bil to problem. Čestitam za ugotovitev. Na srečo obstaja kontracepcija, pa ni več problem.
Default avatar
(razen za tiste, ki živijo v paralelnih vesoljih) oz. letu 1500)
Default avatar
dva ki sta za skupaj je napisal/a:

😍😘