Lesinarji je napisal/a: ↑
Ta mesec smo dali stanovanje za oddajo.
Dva dni mi je zvonil telefon , kot utrgan.
Vsak drugi agent. En kup lupetanja koliko imajo oni ljudi ki iscejo, in ko jih pustis klobasat , vsi imajo pare brez zivali
Najprej zasteka, ko reces nikjer ne pise da ne smejo imet hisnega ljubljencka... je ze no no sej eni ga imajo pa ne povejo...
In vprasam enega cisto tako, da mi odgovori. V cem je smisel da oglasujem preko njih ce lahko dam sama oglas, kar tudi sem . Ce so me oni nasli v oglasu me lahko tudi najemnik. In zakaj bi njim placevala provizijo ce me najemnik kontaktira direktno. Zakaj bi placevala njim da sestavljajo pogodbo ce mi jo je sestavil ze advokat.
Na vse je bil potem odgovor , da oni pomagajo najemniku. In vprasam da ce pomagajo najemniku cemu bi potem najemodajalec placal njihovo provizijo, naj jo tisti za katere delajo v dobrobit. Ja da oni morajo pa ze tako ali tako najemnino placat. 😏 ce najemas potem placujes logicno al kako?
Malo prevec se je teh agencij razpaslo in imam obcutek da ljudje so danasnji dan zadosti osvesceni in na tekocem , dako da so milo receno malo "obupani "
Ljudje so poštekali, da od agencij nimajo praktično ničesar, se je bolje obrniti na odvetnika, za telefon dvigovat in hodit na oglede je pa ceneje, če nekomu stisnejo v roko stotaka ali dva, če že sami nimajo časa ali živcev za to.
R. trzęsie swą dupą, idiotka nie kuma nic,
Że jest tu największą kurwą, w loży dla MON.