Letos sem postala upokojenka, živim sama. Prej sem imela kuhan obrok v službi. Kaj kuhate tisti, ki kuhate za enega ali dva? Naredite za več dni ali sproti?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
upo kojenka na novo
pa že veš kaj rada ješ
Kuham na veliko
moja mama
ahmm
14012021
Ja če ti je vseeno za zdravje kar
Sem probalo to že pečeno iz merkatorja ja. Ma to je tako slano za vola ubit! Pa še veš ne kaj so vse še drugega dali npr kak ojačevalec okusa.14012021 je napisal/a: ↑Moja soseda je upokojenka. Živi v enosobnem lastniškem stanovanju in ima penzije nekje 650€.
Ima precej v nulo preračunane stvari in pravi, da se ne splača vedno vse kuhati doma. Tako si 1x tedensko privošči že pečeno ribo iz Merkatorja ( pač ta je najbližji ) ker se ne splača za tako minimalno razliko v ceni mazati posodo in rabiti energijo. Pa čas tudi.
Kupuje tudi pečena rebrca, kračo ali pa pečeno bedrce, ki ga nadgradi s prilogo in solato. Se poslužuje tudi malic, ker za 4,5 € pač res ne dobiš nekaj za skuhat
Ne kuham
AAAAAAGHHHHHH
DVE KOSILI!!!!!!!!!!Ne kuham je napisal/a: ↑Med tednom ne kuham.Imam naročena 2 kosila v vrtcu.Večkrat videvam tudi eno starejšo gospo, ki hodi po kosilo v gostinski lokal...5 evrov eno kosilo... Hrana je zelo raznolika.Pa še v nabavo ni treba...Kruh, mleko, čaj in osnovna živila imam vedno doma...1x mesečno dobim položnico.
Bbbbbbggggghhhhh
Pa saj smo razumeli, noooo!!!!!AAAAAAGHHHHHH je napisal/a: ↑DVE KOSILI!!!!!!!!!!Ne kuham je napisal/a: ↑Med tednom ne kuham.Imam naročena 2 kosila v vrtcu.Večkrat videvam tudi eno starejšo gospo, ki hodi po kosilo v gostinski lokal...5 evrov eno kosilo... Hrana je zelo raznolika.Pa še v nabavo ni treba...Kruh, mleko, čaj in osnovna živila imam vedno doma...1x mesečno dobim položnico.
AAAAAAGHHHHHH
14012021
Ja najverjetneje imaš prav. Po drugi strani pa mislim, da vsake toliko ne more tako škoditi.Ja če ti je vseeno za zdravje kar je napisal/a: ↑Sem probalo to že pečeno iz merkatorja ja. Ma to je tako slano za vola ubit! Pa še veš ne kaj so vse še drugega dali npr kak ojačevalec okusa.14012021 je napisal/a: ↑Moja soseda je upokojenka. Živi v enosobnem lastniškem stanovanju in ima penzije nekje 650€.
Ima precej v nulo preračunane stvari in pravi, da se ne splača vedno vse kuhati doma. Tako si 1x tedensko privošči že pečeno ribo iz Merkatorja ( pač ta je najbližji ) ker se ne splača za tako minimalno razliko v ceni mazati posodo in rabiti energijo. Pa čas tudi.
Kupuje tudi pečena rebrca, kračo ali pa pečeno bedrce, ki ga nadgradi s prilogo in solato. Se poslužuje tudi malic, ker za 4,5 € pač res ne dobiš nekaj za skuhat
Ne hvala, raje vem kaj jem. No, vsaj približno.
Ahmm
Ojej..ce pa v pokoju niams casa zase, tudi kuhanje sem sodi, potem ga nima nihce...14012021 je napisal/a: ↑Moja soseda je upokojenka. Živi v enosobnem lastniškem stanovanju in ima penzije nekje 650€.
vic šala
Enako moja. Ker si še vedno rada skuha kaj po svoji želji.moja mama je napisal/a: ↑Je stara 80 in živi sama. Vsak drug dan ji prinesejo iz gostilne, vsak drug dan si skuha. Ima še svoj vrt in sadovnjak ter vozi avto.
joj spet kar nekaj
Se sploh ne čudim, da so potem upokojenci lačni. Tista pečena bedra so 3x dražja kot če jih kupi v akciji. Pa ne, da se enega ne splača pečt, si jih lahko speče za 2 ali 3 dni. Ribe so pa itak pečene v 5 minutah, tako da res trapasti razlogi.14012021 je napisal/a: ↑Moja soseda je upokojenka. Živi v enosobnem lastniškem stanovanju in ima penzije nekje 650€.
doma doma
Redno dnevno kuham
tinca karolinca
AAAAAAGHHHHHH je napisal/a: ↑DVE KOSILI!!!!!!!!!!Ne kuham je napisal/a: ↑Med tednom ne kuham.Imam naročena 2 kosila v vrtcu.Večkrat videvam tudi eno starejšo gospo, ki hodi po kosilo v gostinski lokal...5 evrov eno kosilo... Hrana je zelo raznolika.Pa še v nabavo ni treba...Kruh, mleko, čaj in osnovna živila imam vedno doma...1x mesečno dobim položnico.
Se pridružujem!