Ja, sem našla s "š"-jem - nekakšna obroba :-)Imam nemsko tipkovnico je napisal/a: ↑
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Neučakana
Ja, sem našla s "š"-jem - nekakšna obroba :-)Imam nemsko tipkovnico je napisal/a: ↑Spalete pa so tisti del okna, zidan,okrog okvirjev oken. Zdaj ves,kaj mislim?
Delat se spravi
Kako pa ti veš, kdo ima in kdo nima zaves, pa koliko se vidi ali ne vidi v stanovanje? Res nimaš drugega dela, kot v okna buljit?Ampak res je napisal/a: ↑Mnogi v stanovanjih sploh nimate zaves,cetudi stanujete v velikih naseljih, stanovanje pred in okrog stanovanja. Tudi spalete niso niti najmanj lepe, morda le pri res starih, visokih oknih.
Vsak lahko vidi k vam, pa pozimi tudi toplota bolj izhaja.
Poveste,zakaj tako?
Pa ne ,prosim, z onimi "ker lahko" :).
Kukci
Pravzaprav... ne vem, zakaj jih nimamo. NIkomur ni prišlo na misel, pa tako je več svetlobe. K minimalistični opremi se mi zdi da ne pašejo.Ampak res je napisal/a: ↑Mnogi v stanovanjih sploh nimate zaves,cetudi stanujete v velikih naseljih, stanovanje pred in okrog stanovanja. Tudi spalete niso niti najmanj lepe, morda le pri res starih, visokih oknih.
Poveste,zakaj tako?
tisti brez sramu nimajo zaves
Ampak res je napisal/a: ↑Mnogi v stanovanjih sploh nimate zaves,cetudi stanujete v velikih naseljih, stanovanje pred in okrog stanovanja. Tudi spalete niso niti najmanj lepe, morda le pri res starih, visokih oknih.
Poveste,zakaj tako?
PotrpljenjeJeVrlina
Večinoma zaradi astme in prostornine. Kar se upravičenih razlogov tiče. Zaveso je treba sneti in oprati, žaluzije se pobriše.Ampak res je napisal/a: ↑Mnogi v stanovanjih sploh nimate zaves,cetudi stanujete v velikih naseljih, stanovanje pred in okrog stanovanja. Tudi spalete niso niti najmanj lepe, morda le pri res starih, visokih oknih.
Poveste,zakaj tako?
nenormalni
S potovanja po Nizozemski se spomnim luštnih hišk z velikimi okni, veliko njih brez zaves, marsikje si skozi sprednje okno videl še zadnje okno in ven na vrt :) Mi je zgledalo lepo, prijetno, sproščeno. Zdaj pa vidim, da Nizozemci (zgleda) nimajo občutka za normalnost in zasebnost? Ker seveda tule se cel kup ljudi čuti poklicane, da določajo, kaj je normalno ...tisti brez sramu nimajo zaves je napisal/a: ↑kdor ima občutek za normalnost in zasebnost, ima tudi zavese, če so okoli njega drugi ljudje.Ampak res je napisal/a: ↑Mnogi v stanovanjih sploh nimate zaves,cetudi stanujete v velikih naseljih, stanovanje pred in okrog stanovanja. Tudi spalete niso niti najmanj lepe, morda le pri res starih, visokih oknih.
Poveste,zakaj tako?
Res je kot praviš. Hiše so večinoma z velikimi okni spredaj in vse odprto pogledu.nenormalni je napisal/a: ↑S potovanja po Nizozemski se spomnim luštnih hišk z velikimi okni, veliko njih brez zaves, marsikje si skozi sprednje okno videl še zadnje okno in ven na vrt :) Mi je zgledalo lepo, prijetno, sproščeno. Zdaj pa vidim, da Nizozemci (zgleda) nimajo občutka za normalnost in zasebnost? Ker seveda tule se cel kup ljudi čuti poklicane, da določajo, kaj je normalno ...tisti brez sramu nimajo zaves je napisal/a: ↑kdor ima občutek za normalnost in zasebnost, ima tudi zavese, če so okoli njega drugi ljudje.
Cihan
hecno
Meni je brez zaves grdo
Tina t
Toplina
zelje tiho v šupi ždi
Niso mi všeč
Niso mi všeč
Isto je z rožami, včasih polna hiša rož,sedaj jih nimam več, samo 2 orhideji. Najprej ti je pusto, potem pa ti všeč postane prostor brez krame, šare.Niso mi všeč je napisal/a: ↑Meni niso všeč. Imamo hišo staro 15 let, imamo zunanje žaluzije krpanke, zvečer jih zastremo. Meni je to krama, pa se mački bi se gor obešali. Ni mi všeč
vic šala
razgledni stolp