Politični čvek

eno je epidemija po svetu, drugo pa je jašizem!

Default avatar
govorci je napisal/a:
Če je Janša najbolj sposoben zakaj smo pa potem še ne dolgo nazaj imeli največ okuženih v evropi. Pa ne se spet zgovarjat samo na ljudi. Res je da so tudi ljudje krivi največja napaka pa je bila da so nehali izdajati karatenske odločbe in zato ne nenormalno širi.
Default avatar
pravilno povedano je napisal/a:
Janšisti so začeli na polno obtoževati opozicijo! Počivalšek Šarcu očita, da je izdajalec, ker je odstopil. V resnici je bil Počivalšek eden tistih, ki je delala na razkroju tedanje vlade, potem pa je izdal volivce in prestopil k SDS!
Default avatar
BTDT je napisal/a:
Ne vem, zakaj rabimo mafijske metode izsiljevanja in zastraševanja poslancev SMC celi Sloveniji na očeh. In zakaj policija ne ukrepa? ... Imamo stabilno, dobro in uspešno levo sredinsko vlado pravzaprav, Janša je pa tako bolj levi, kot pa desni politik, saj je njegova politika bolj social demokratska. Kar vidimo po tem, da dobesedno v pomoči države zajema široki krog navadnih ljudi, in jim transfira denar....V Sloveniji Imamo problem z etiketiranjem, levo desno, saj so se nekdanji levičarji premaknili med leve skrajneže, da pa se tega ne bi omenjalo, in da oni ne bi bili spoznani za skrajneže, kar v resnici so, so pa cel spekter, celo lestvico pomaknili v desno, in so tako zmerni levi politiki, kot je Janša sedaj naenkrat desni, celo skrajni desni...V bistvu pa imamo ljudsko levo vlado, ki državljanom deli denar in pomoč, ter leve skrajneže, boljševike v kul opoziciji...Skrajneže, sploh pa leve, pa seveda nočemo, jih narod noče, zato bo KUL kar lepo ostal v opoziciji, kamor skrajneži tudi spadajo...
Default avatar
Točno tako je napisal/a:
Verjetno tista ustrahovanja služijo nekemu namenu... Erjavec je danes lepo povedal, da oni ne stojijo za tem, ker naj bi bilo kontraproduktivno, ampak če bereš Popya in podobne forumske ekstreme pa slika kljub vsemu ni čisto taka, kot jo predstavljajo.