Že lep čas nisem telovadil. Predvčerajšnjim pa sem znova potelovadil. Verjetno sem pretiraval. Včeraj me je samo malo bolelo, kar sem pričakoval. Danes pa se komajda premikam! Ali je normalno, da muskelfiber pride tako 'pozno' po telovadbi??
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Ali je to normalno
bem vindo
Itak da je normalno:Ali je to normalno je napisal/a: ↑Že lep čas nisem telovadil. Predvčerajšnjim pa sem znova potelovadil. Verjetno sem pretiraval. Včeraj me je samo malo bolelo, kar sem pričakoval. Danes pa se komajda premikam! Ali je normalno, da muskelfiber pride tako 'pozno' po telovadbi??
ja pri meni tudi
Ejga
Seveda. Enim celo po 9 tih mesecih.Ali je to normalno je napisal/a: ↑Že lep čas nisem telovadil. Predvčerajšnjim pa sem znova potelovadil. Verjetno sem pretiraval. Včeraj me je samo malo bolelo, kar sem pričakoval. Danes pa se komajda premikam! Ali je normalno, da muskelfiber pride tako 'pozno' po telovadbi??
ni normalno
To z leti pride