pa kok elektrike porabite a za 3 al 3koma5 evra na mesec hahaha
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
toplotne črpalke so
hahahah haha
Oni se zdaj grejejo z dodatnim gretjem. Šel k sosedu nekaj porihtat, not enih 18 stopinj, prižgana klimatska naprava, žena mu jamra, naj zakuri kamin. Vprašam, ali nimate toplotne črpalke, pa se izmotava da v ekstremnih primerih ni dovolj. Torej ni za zimo narejeno, samo za pomlad in jesen.:)))toplotne črpalke so je napisal/a: ↑pa kok elektrike porabite a za 3 al 3koma5 evra na mesec hahaha
deluje perfektno
Trenutno smo na 23,7 °C, ravno prav bi rekel.toplotne črpalke so je napisal/a: ↑pa kok elektrike porabite a za 3 al 3koma5 evra na mesec hahaha
Moja poraba je taka
Jaz porabim od 11 do 13€ elektrike na dan pri -8°C (hiša 120m2, dolenjska regija (TREBNJE)) izolacija 18 cm, troslojna okna, lokalno prezračevanje z rekuperacijo, švedska toplotna črpalka; v hiši podnevi 23°C, ponoči 19°C..toplotne črpalke so je napisal/a: ↑pa kok elektrike porabite a za 3 al 3koma5 evra na mesec hahaha
Pri nas tudi deluje
Vemo. Pa glavno , da so troslojna okna in še to švedska😁, čeprav z njimi ne pridobiš več kot za eno čajno svečko toplote,ker je plin izoacija v oknu, ne steklo.😁Moja poraba je taka je napisal/a: ↑Jaz porabim od 11 do 13€ elektrike na dan pri -8°C (hiša 120m2, dolenjska regija (TREBNJE)) izolacija 18 cm, troslojna okna, lokalno prezračevanje z rekuperacijo, švedska toplotna črpalka; v hiši podnevi 23°C, ponoči 19°C..toplotne črpalke so je napisal/a: ↑pa kok elektrike porabite a za 3 al 3koma5 evra na mesec hahaha
Kdor bo pisal drugače verjemi da naklada!
Sja je vseeno, bedaki ste no,čedalj bolj tumasta drhal ste,ki nasede vsemu. Ne samo da ste celega hudiča dal za toplotno, še elektriko plačujete, da se vam z vuh kadi, če hočete imet toplo. Verjamem, da vam je vroče, ko račune dobivate.Seveda ne bo nobeno od vas priznalo, kako tele je.Pri nas tudi deluje je napisal/a: ↑Mi tudi ne zmrzujemo. Res pa nam je 22-23 stopinj dovolj.
Enako
Normalno deluje
moj kolega
da vidimo
Lahko poveš ime tega kolega?moj kolega je napisal/a: ↑Ki prodaja in montiral toplotne, je sam povedal, da ima doma še peč na olje in ko je bolj mrzlo od -10, laufa to.
Oz.je delal tako do te zime, zdaj je zamenjal toplotno zrak/voda za toplotno voda/voda, ampak vrtina cca 100-120 m globoko pride prek 10k€. + črpalka.
Ampak takrat si pa dejansko rešen skrbi za ogrevanje in toplo vodo, stroški elektrike pa tudi res minimalni.
Jpjp
moj kolega
Zakaj?da vidimo je napisal/a: ↑Lahko poveš ime tega kolega?moj kolega je napisal/a: ↑Ki prodaja in montiral toplotne, je sam povedal, da ima doma še peč na olje in ko je bolj mrzlo od -10, laufa to.
Oz.je delal tako do te zime, zdaj je zamenjal toplotno zrak/voda za toplotno voda/voda, ampak vrtina cca 100-120 m globoko pride prek 10k€. + črpalka.
Ampak takrat si pa dejansko rešen skrbi za ogrevanje in toplo vodo, stroški elektrike pa tudi res minimalni.
Marsikater pove odkrito, niso čisto vsi nateguni, da ga potem kolneš, ko ti naploza suho zlato. Meni je tudi za okna povedal in pokazal izračune, da s troslojnimi nič ne pridobiš in je stran metanje denarja.da vidimo je napisal/a: ↑Lahko poveš ime tega kolega?moj kolega je napisal/a: ↑Ki prodaja in montiral toplotne, je sam povedal, da ima doma še peč na olje in ko je bolj mrzlo od -10, laufa to.
da vidimo
tudi moj prijatelj
Jan 41
po moje je edino tisti zgoraj iz Trebnjega pošteno napisal da porabi cca. 300 € elektrike na mesečni ravni, ostali so pa itak nateguniviharni jezdec je napisal/a: ↑Saj je vseeno, itak sami sebi lažete in ne morete skrit tega, da ste čedalje bolj zabite budale.da vidimo je napisal/a: ↑
Ga bom poklical ter se pogovoril z njim.
protislovje
Očitno je nategun, če nekaterim to montira in hkrati trdi, da to ne drži.....viharni jezdec je napisal/a: ↑Marsikater pove odkrito, niso čisto vsi nateguni, da ga potem kolneš, ko ti naploza suho zlato. Meni je tudi za okna povedal in pokazal izračune, da s troslojnimi nič ne pridobiš in je stran metanje denarja.da vidimo je napisal/a: ↑
Lahko poveš ime tega kolega?