Starševski čvek

Ta vlada bo zapirala državo da bo glava bolela

Default avatar
Priviligirana JU je napisal/a:
Default avatar
lubenica okrogla debela je napisal/a:
Za dodatek še ne vem, ker dobimo plačo šele 18.

Drugače pa ves čas delamo ogromno, ker se je podjetje rešilo vseh študentov in tistih za določen čas, preostali pa delamo za dva. Vsak mesec imam najmanj 30-40 nadur, novembra 57. Plačane imamo nekaj redno, nekaj kot stimulacijo, večina pa gre na lager za koriščenje. Samo ne ve kdaj bo to, če še dopusta ne uspemo porabit.
Sicer ni delo direkt s strankami, prihaja pa k nam ogromno tujih partnerjev, dobavitelhev, prevoznikov, komercialistov in v JU bi na takem mestu zagotovo prejemal dodatek za tveganje.
Default avatar
wd40 je napisal/a:
Prekleto malo nas poznaš, očitno si eden tistih privzdignjencev kateri poznajo samo osebke do 3000€ netto, dol nižje zanje ne obstaja nič.
Default avatar
malo nas poznaš je napisal/a:
Poznam tiste, ki delamo in poznam tiste, ki so ostali brez dela, so morali zapret firmo,...itd.
Place no faith into tomorrow,
for the clock may then be still.
Default avatar
STOP JANŠIZMU
Default avatar
Priviligirana JU je napisal/a:

NI RES!!! Nimamo vsi, ki delamo v JU ali JS nekega dodatka zaradi Covida!!! Mi nimamo nič! Nismo vsi Policija ali Zdravstvo, veš. Oni imajo, kaj pa mnogi drugi???
Default avatar
V naši firmi se nič nepritožujemo. Dobimo krizni dodatek, delamo na polno, nekateri so na skrajšanem delovnem času ali pa na čakanju. To velja za oddelke, kjer jim je delovna obveznos padla. Skratka s pomočjo države smo zadovoljni in upamo DA TRAJAAAAAAA.....
Default avatar
Priviligirani so in to kako. Mi imamo tudi stike s tujimi dobavitelji, pridejo stranke, pa ne dobimo nobenega dodatka za delo z ljudmi. Ta bebasta vlada nas bo pa do poletja držala zaprte. Pa če ne vidijo da ni rezultatov s takimi ukrepi, odpri pa bo isto. Isto bi bilo, če bi bilo vse odprto, ker imajo trgovine take stroge predpise .
Default avatar
Odkar smo jeseni zaprli šole sem doma. Dobim celo plačo + 2 eur za uporabo lastnega računalnika. Meni se zdi to pošteno (in potihem upam, da nas še ne bodo poslali v šole). Res pa je, da ne učim v prvi triadi ali pa ostalih mlajših otrok, s katerimi je delo na daljavo verjetno res bolj zahtevno. Mi se z našimi dijaki vse dogovorimo in laufa!
Default avatar
gospodarstveniki podpiramo je napisal/a:
V Jugi se je menda tudi živelo le na račun kreditov.
Kako dolgo lahko ta država tako laufa, dokler ne propade ?
Default avatar
izplen izplačanega dodatka, delam v gospodarstvu, je tole:
- nadur od meseca marca do konca decembra 1250 - se ne izplačajo, lahko jih pokoristiš, v kolikor si pokoristil že ves dopust in v kolikor ti koriščenje odobrijo
- neizkoriščen ves dopust iz leta 2020 in ves iz leta 2019 (so mi ga prenesli v 2020, ker ga ni bilo mogoče koristiti, zdaj so mi tega iz 2019 seveda brisali)
- ukinitev dodatka na poslovno in delovno uspešnost od marca do nadaljnjega, to pomeni neto izplačilo cca 200 eur mesečno manj
Default avatar
v rit naj si vtaknejo dodatek je napisal/a:
in še to seveda: nikakršne povrnitve stroškov zaradi dela od doma, nobenih nagrajevanj ali stimulacij za nadomeščanje tistih, ki šolajo otroke doma, ki nimajo varstva itd.
Default avatar
v rit naj si vtaknejo dodatek je napisal/a:
In zakaj vztrajaš tam?
Default avatar
Priviligirana JU je napisal/a:
Default avatar
Priviligirana JU je napisal/a:
Default avatar
neumen twito je napisal/a:
Ja, dupa in 200 oseb so plačani igralci na respiratorju?
R. trzęsie swą dupą, idiotka nie kuma nic,
Że jest tu największą kurwą, w loży dla MON.
Default avatar
Delamo, imamo stike s strankami, dobim pa 30% manj plače, ker je prodaja upadla, imam variabilno plači, 40% odvisno od prometa. Edino decembra smo dobili 200 EUR. Obup.