Starševski čvek

Posmrtna izkušnja

Default avatar
kriza je med butalci je napisal/a:
Psihopatija je pa nekaj drugega veš. To je tko kot ne bi ločil med slivo in jabolki.

Jest krettenov ne prenesem.... enostavno jih ne. Zato pa mam problem, samo zato, ker nimam ež

Res mam 6. čut. In vem kaj dela psihiatrija na mojem področju. Brez skrbi da vem, ker mam res 6. čut. Veš, eni ga imamo res, zato pa tako trpimo, ko zaznavamo negativne energije. Drugega ne zaznavamo veš, če tudi tega ne bi, bi bilo vse ok.

Zaznavam tudi vse ostalo, samo o tem ne govorim, ker me ne boli, ampak dviguje. O tem bom pa itak tiho, ker ni problem, ampak ne pomeni, da tega ne zaznavam.

Eni pač imamo 6. čut in pač vemo..... ker začutimo. Ne misliti, da ne zaznavam energij na tem forumu in kdo ga občasno bere.

Da bi vi dojeli 6. čut, ki ga nimate je pa itak fata morgana... maš ali ga pa nimaš. Pa že moje prednice so ga imele. To se deduje.
Default avatar
Medij kot oseba povezuje onostranstvo s tostranstvom. Deluje kot nek vmesnik, kot nek posrednik.
Default avatar
Rada bi verjela je napisal/a:
Na youtube imaš veliko izkušenj ljudi, ki se spominjajo prejšnjega življenja. Lahko poguglaš.
Mi nismo to telo, smo oseba (duša) v telesu. Vsak sebi reče 'JAZ'. Ta 'jaz' je neuničljiva duša. Vse kar počnemo, prinaša posledice in na podlagi tega si ustvarjamo bodočnost ter s tem tudi novo telo in življenjske pogoje v naslednjem življenju. Vsaka akcija prinese reakcijo - zakon narave...
Default avatar
xrobe je napisal/a:
Ja, res je. Ampak ko se ti na to povezavo usedeta 2 negativna in težka človečka (ki ju zaznavaš samo energetsko in ne moreš zaznavati drugače kot energetsko, brez barv, česarkoli, nič ni, samo prisotnost čutiš, energetsko prisotnost, čisto nič drugega), si samo še norček. In to mi sedaj tle dopovedujejo, kot da sama tega ne vem.

Dejansko pa mislim, da se gre za dva energetska vampirja. Po moje so se eni ljudje naučili kako človeku energijo krast. In dobesedno mislim, da se gre v tem primeru samo zato, da mi ta dva kradete eneergijo.

Se spomnim, kako so enega vsi hvalili ko je bil z mano, češ da sedaj pa zgleda tako mladosten,.... Po moje so to samo zato naredili, da bi prišli do tega vira, da bi še oni bili videti mladostni.

Ker priznamm, v2 letih sem se postarala za 100 let odkar zaznavam tako negativna in težka in nemladostna človeka. O starosti nimam pojma, ampak česar tako nemladostnega težko najdeš. Ne star, ampak nemladosten, zadrt, težek.... Te grozljive energije.
Default avatar
temu se reče je napisal/a:
Kaj točno si pa kadil? Al si tabletko pil? Indijanci so baje imeli tudi hude obsmrtne izkušnje, ampak vse so izhajale iz nekih zvarkov, ki so jih pili, ko so imeli za umret. saj veš, možgani nam marsikaj pripravijo.
Te izkušnje so posledica ali raznih psihogenih snovi ali pa pomanjkanja kisika v možganih, ko nam možgani postrežejo z našimi imaginacijami.
Default avatar
Bom še tu povedal neko zanimivo izkušnjo.
To je bilo nekje sredi devetdesetih let. Potopil sem se v izredno globok trans, to je stanje spremenjene zavesti. Bil sem v dnevni sobi. Nenadoma se pred mano pojavi neko bitje. To bitje je bilo praktično nevidno. Tako nekako je bilo kot da je pred mano neka nevidna ženska. S svojimi dlanmi se je dotikala mojih rok. Dotiki njenih dlani so bili izredno hitri in komaj zaznavni. To je trajalo mogoče pol minute ali manj. Potem je pa to bitje izginilo in nikdar več se ni vrnila.
Default avatar
Reinkarnacija je napisal/a:
A to tudi pasja duša se potem inkarnira v nekaj drugega? Pa duša deževnika? Ker zakaj bi se samo ljudje reinkarnirali? Samo zato, ker smo si izmislili reinkarnacijo? Torej mora imeti vsako živo bitje svojo dušo, ker če jo ima samo tisto bitje, ki ima zavest, potem je recimo niti mali otroci nimajo ali pa hudo prizadeti, ki ne vedo zase. Torej, kdo vse se reinkarnira?
Default avatar
xrobe je napisal/a:
A ti ga je zdrkala? Po moje si bil v transu, ja, jaz sem tudi, ko mi ga baba potegne.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Imate razvite neke neznane sposobnosti. Lahko bi rekel, da skozi sebe prečiščujete neka bitja. Internet je kot neka elektronska točka, ki nas povezuje s celim svetom.
Default avatar
lahko razložljivo je napisal/a:
Upam, da pride nazaj. Kaj bova pa potem skupaj počela tega pa ne bom zapisal. :)
Default avatar
xrobe je napisal/a:
Meni se je svoje čase dogajalo (je že več let odkar sem jo zadnjič videla), neko obdobje praktično vsak dan (tik preden sem se zbudila), da sem ob postelji videla eno starejšo ženico, celo oblečeno v črno, tudi čez glavo. Ob postelji je stala in me gledala, enkrat mi je hotela celo nekaj narediti (ne vem kaj, niti se ne spomnim več dobro, ker je že toliko časa). Enkrat smo jo videla v sanjah v grotesknih sanjah. Se spomnim tistih mor, še sedaj se spomnim teh grotesknih sanj.

Ali pa to. Npr. kupim povšer iz perja. In enkrat sem ležala s hrbtom na njem. In sem videla uboge gosi ali kaj so že bile, kako so končale oziroma od kje je perje. ...

Pa še milijon stvari, ki jih nikoli ne bo nihče izvedel... ker ni nobenega spoštovanja.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Fajn je, da vse take neobičajne stvari nekam zapišete, da se teh stvari razbremenite. Kot oblika terapevtskega pisanja. Lahko pa tudi na papir skicirate podobe teh oseb in razne scene.
Default avatar
Ko sem pisal o tisti izkušnji z nevidnim bitjem se je to bitje mojih rok dotikalo res izredno hitro in tudi dotiki so bili izredno nežni. Napisal sem, da je bilo to bitje kot nevidna ženska, ki je potem izginila. Lahko bi bilo pa to bitje angelsko bitje, nevidno angelsko bitje.
Default avatar
xrobe je napisal/a:
Ja, meni je enkrat v tolažbo tudi neko angelsko bitje položilo roko na rame. Takih stvari ne pozabiš. Energija je krasna, nobenega strahu, ljudi, senc, nobenih negativnih ljudi.... Nekoč bilo je krasno.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
To angelsko bitje lahko smatrate tudi kot neko nevidno povezavo z angelskim svetom.
Default avatar
kaj pa naj je napisal/a:

Življenje ne izvira iz materije, materija izvira iz življenja.
Duša ne umre po smrti fizičnega telesa. V njej je vsidrana naša individualnost, Višji Jaz, ki je igralec na odru materialnega sveta. Ko duša vstopa v inkarnacijo, se obleče v persono (lat. = maska), da odigra vlogo po scenariju, ki ga je zasnovala skupaj s soigralci na svoji ravni bivanja. Po zaključeni predstavi sleče kostum in gre domov, čemur rečemo smrt.
Življenje ni stranski produkt materije in energije, temveč neodvisen princip, ki uporablja materijo in energijo, kjer se hoče izraziti. Oblike obstajajo zato, da omogočijo življenju bogastvo izražanja. Oblike umirajo in izginjajo, toda življenje, ki deluje skoznje, vse bolj razvija svoje potenciale.
Naše osončje je prostran oder evolucije in je po svoji zgradbi sedmeroplastno. Fizični svet je prepojen s šestimi drugimi svetovi vedno subtilnejše energije. Življenje je zakoreninjeno na najvišji ravni in teče iz vseobsegajočega središča skozi vse vehikle (telessa) na vseh ravneh. Vsaka raven bivanja deluje v okviru svojega naravnega zakona, vse ravni pa upravlja vrhovni zakon vibracije.
Fizični svet je najgostejši, najzunanjejši in podvržen največjim omejitvam in iluzijam. Ko v svojem razvoju prodiramo navznoter (v smislu samospoznanja), so omejitve vse manj občutne in tančice iluzij vse tanjše, ki ob razsvetljenju popolnoma izginejo. A izza gostih fizičnih kopren je nemogoče ugledati življenje v najbližji soseščini, kaj šele, da bi uzrli celoto.
Zato je edino smiselno, da se napajamo z izvornim znanjem.
Default avatar
temu se reče je napisal/a:
Tole bo res, ker se tudi bolezen najprej pokaže na polju, šele nato v telesu in ni obratno.
Default avatar
kdo pa se reinkarnira je napisal/a:
Vsaka 'duša' se reinkarnira. Potuje preko mineralov, rastlinskega kraljestva, vodnih bitij, plazilcev, ptičev, sesalcev in končno v človeško obliko. Vsi smo šli čez ta krog. Z rojstvom pozabiš kaj je bilo prej... Kot človek imamo svobodno voljo in zavedanje in se lahko s pravilnim delovanjem (delovanjem, ki ne povzroča posledic) osvobodimo tega kroga rojstev in smrti. Delovanje, ki ne povzroča posledic je da deluješ in nisi vezan za rezultat.
Default avatar
Vaša vrednost je več kot neskončna.
Sem bil kot iz nevidnega srebra.
Videl sem ljudi, ki so bili kot iz nevidnega zlata in stegovali roke navzgor ter poskušali pobegniti iz pekla nevidnega taljenega zlata.