Zanima me, če kdo pozna koga, ki je imel bližnje srečanje s smrtjo. Slišal sem že, da so mnogi srečali Boga in angele.. kaj pa vem...
Sam verjamem to, kar vidim.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Deodorant
daj no povej
Če rečeš A, povej še Ž! In vse vmes.Vagabund je napisal/a: ↑Ko sem bil še študent, sem precej delal po domovih za ostarele. Tam dejansko vidiš marsikaj in včasih se zgodi tudi kaj, kar se medicinsko in teoretično ne da dokazat. Take dogodke si zaposleni zapomnimo, jih ne razlagamo okrog in imamo o njih svoje mišljenje. En dogodek je bil res tak, da sem dejansko prepričan, da duša lahko tava izven telesa ja...
ABCČDEFGHIJKLMNOPRSŠTUVZŽdaj no povej je napisal/a: ↑Če rečeš A, povej še Ž! In vse vmes.Vagabund je napisal/a: ↑Ko sem bil še študent, sem precej delal po domovih za ostarele. Tam dejansko vidiš marsikaj in včasih se zgodi tudi kaj, kar se medicinsko in teoretično ne da dokazat. Take dogodke si zaposleni zapomnimo, jih ne razlagamo okrog in imamo o njih svoje mišljenje. En dogodek je bil res tak, da sem dejansko prepričan, da duša lahko tava izven telesa ja...
daj no povej
Near death experience
Deodorant je napisal/a: ↑Zanima me, če kdo pozna koga, ki je imel bližnje srečanje s smrtjo. Slišal sem že, da so mnogi srečali Boga in angele.. kaj pa vem...
ahmm
zelo zanimivo
Povej več o tem, me zelo zanima.Vagabund je napisal/a: ↑Ko sem bil še študent, sem precej delal po domovih za ostarele. Tam dejansko vidiš marsikaj in včasih se zgodi tudi kaj, kar se medicinsko in teoretično ne da dokazat. Take dogodke si zaposleni zapomnimo, jih ne razlagamo okrog in imamo o njih svoje mišljenje. En dogodek je bil res tak, da sem dejansko prepričan, da duša lahko tava izven telesa ja...
ma ja seveda mora
ma itak mora verjet v neke štorijce, če je v Avstriji, kjer so praktično vsi verniki. Hodi k maši, vozi mularijo v versko šolo, valjda mora verjet, da nekaj je, drugače vse to počne brez veze.zelo zanimivo je napisal/a: ↑Povej več o tem, me zelo zanima.Vagabund je napisal/a: ↑Ko sem bil še študent, sem precej delal po domovih za ostarele. Tam dejansko vidiš marsikaj in včasih se zgodi tudi kaj, kar se medicinsko in teoretično ne da dokazat. Take dogodke si zaposleni zapomnimo, jih ne razlagamo okrog in imamo o njih svoje mišljenje. En dogodek je bil res tak, da sem dejansko prepričan, da duša lahko tava izven telesa ja...
Ne, saj odgovor je bolj na tezo avtorja, da pač on ne verjame v to, jaz sem samo napisal da se pač vidi marsikaj. Torej ima vsak svoje mnenje.zelo zanimivo je napisal/a: ↑Povej več o tem, me zelo zanima.Vagabund je napisal/a: ↑Ko sem bil še študent, sem precej delal po domovih za ostarele. Tam dejansko vidiš marsikaj in včasih se zgodi tudi kaj, kar se medicinsko in teoretično ne da dokazat. Take dogodke si zaposleni zapomnimo, jih ne razlagamo okrog in imamo o njih svoje mišljenje. En dogodek je bil res tak, da sem dejansko prepričan, da duša lahko tava izven telesa ja...
Dan potem
Če žališ, boš morala pač sprejeti, da med vzorce sodiš tudi ti.Jonc je napisal/a: ↑Moj sorodnik je bil mrtev in so ga oživljali, pa pravi, da ni "na oni strani" ali "po smrti", kakor vam se lepše sliši, absolutno ničesar.
Če malo pomislite, še dobro, da je tako. Si predstavljate, da ste kot ena prosojna dušica, nezmožna dejanj, obsojeni na večno obstajanje, po možnosti v družbi kakega sitnega boga, razvajenih angelov in ostalih človeških duš. Saj vemo, da so nekateri osebki tako pri.fuknjeni (imate vzorce tule na Monu), da bi jih že v realnosti težko prenašali, kaj šele v neki ezoterika in celo večnost.
Zato pravim, dobro da po smrti ni nič, puf, in te ni.
Moja izkusnja
Imaš kakšno lestev odveč? Nekaj mi jih še manjka da bi prikorakal na Plutonma ja seveda mora je napisal/a: ↑ma itak mora verjet v neke štorijce, če je v Avstriji, kjer so praktično vsi verniki. Hodi k maši, vozi mularijo v versko šolo, valjda mora verjet, da nekaj je, drugače vse to počne brez veze.zelo zanimivo je napisal/a: ↑
Povej več o tem, me zelo zanima.
Duša lahko tava izven telesa, hahahaha....
deodorant
Okej, okej, bom prisluhnil in odmaknu svojo predstavo. Se ti je že zgodilo?ahmm je napisal/a: ↑brezi veze tebi razlagat, če moraš videti, da verjameš. Ker, če hočeš priti skozi portal , tam ni oči, da bi videl je samo energija, ki si jo posedoval in če je tukaj obogatena s tem, da verjameš kar vidiš ti tam ne moreš preiti skozi, ker te druge energije posrkajo zaradi moči volje in uma, ki je na tej zemlji slaba, če bi verjel in iskal samo tisto v kar vidiš.
Tam ni čustev, volje in mišljenja, je le bit, ki se pretaka v obliki energije.
xrobe
xrobe
xrobe
xrobe