Starševski čvek

Varanje z bivso

Default avatar
Pocakaj, da do konca razpade pa je bos resen. Sodec po opisu ne bos rabil cakat predolgo.
Default avatar
Pa ne se ena tema o varanju nooo, kaj smo kot narod res tako skurbani? Taksne objave postajajo ziv dolgcas.
Default avatar
Zakaj si sploh zacel z njo, ce pravis da si je navelican zaradi zdr. tegob, katere ima kot pravis, ze od zacetka veze?
Default avatar
Jaz bi pa prosila, ce mi lahko tisti, ki varate poveste kateri si opozorilni znaki varanja? Po cem lahko sumis, da gre za varanje?
Default avatar
Znaki varanja je napisal/a:
Ne moreš posploševat. Lahko se sploh ne opazi, odvisno kok dobr zna človk igrat. Eni pa kr direkt povejo, pa ne vetjameš.
Ampak to je un glup filing, ko veš da je neki drgač in ti ni nič jasno. Gledaš v človeka, pa se obnaša ko en 5 letn otrok, pa kao nič ni narobe. Običajnim vsakodnevnim dejanjem in malenkostim se pa izogiba. Recimo, če je navada da se ob prihodu navadno objameta, zdaj pa se ne morta, ker ga/jo boli glava ali pa ker smrdi, potem pa na to pozabi, je to lahko en teh znakov. Ali pa pride domov in govori take neumnosti, da sploh ne veš kdo je to. Skratka, gre za "anomalijo v sistemu, ki se pojavi enkrat in nikoli več". Ampak to ne pomeni nujno varanja. Lahko gre tudi za enkraten čustveni šok ali dogodek, samo takrat ponavadi človek pove, kaj se je zgodilo.
Še vedno je najbolj ziher, če najdeš kondom (pa jih ne uporabljata), tuj las na spodnjem perilu ali pa vonj neznanega parfuma, kak ljubezenski ugriz, praske od nohtov po telesu - tega pa samo največji ignorantje ne opazijo.
Default avatar
Znaki varanja je napisal/a:
Med najočitnejšimi znaki varanja so gotovo nenadno skrivanje telefona in elektronske pošte, na novo nastavljena gesla za vse naprave, do katerih ste nekoč imeli dostop. Pa nenadna skrb zase in zunanji videz, nepojasnjene nadure in sestanki, nenadna skrivnostnost, zasanjanost...
Default avatar
Znaki varanja je napisal/a:
Sprasujes, ker zelis previdno varati ali se sprasujes, ce si morda ti (pre)varana?
Default avatar
Jaz imam podoben problem in ne znam razvozlati kaksna psiholoska motnja se skriva v ozadju tega.

Svojo sedanjo varam z bivso, katero sem varal s predhodno bivso in vem, da mi bo sedanja postala zanimiva komaj takrat, ko bo postala bivsa.

Ima kdo kaksno idejo zakaj je temu tako?
Default avatar
Finančno svetovanje je napisal/a:
.-)))))))))))))))))))))) sem se pa res nasmejala ... :
Če prav razumem si z varanjem rešil finančne težave? Kako pa? Si morda nategnil bančno uslužbenko? Ali pa so z varanjem finančne težave čudežno izginile? Jih morda imaš še vedno le, da se ti za njih gladko j*be, ker te ljubica tako izmozga, da nimaš energije in časa razmišljati o tem?
Default avatar
Captcha je napisal/a:
Kako pa to, da ne greš stran iz enoličnega odnosa??? Bi z mlajšo sexal kot zmešan vsak dan. Ali sezavedaš ,da bi morda tudi odnos z njo postal enoličen čez čas?
Default avatar
Toplo priporočam je napisal/a:
ba to temo,
Ženo vedno bolela glava pred seksom ,mož se nekega dne pojavi v spalnici z zdrobljenim aspirinom na svojem korenjaku in vpraša zeno,kako ga zelis aspirin,oralno ali vaginalno.
Default avatar
Evoviccc je napisal/a:
Hahahahah dobra fora, drugace pa mislim, da so si v veliki vecini same krive, ker se ali zanemarijo ali pa postanejo frigidne. Nekje je treba potesit potrebe, ce bi celo zivljenje zeleli na roke metat si ne bi punc iskali, zal tako pac je..
Default avatar
Nic narobe s tem, samo veselo se naprej heh
Default avatar
Nic nenavadnega, sex z bivsimi je boljsi, ko postanejo bivsi. V vezi pac slej kot prej pride do enolicnosti. Mogoc bi moral pustit sedanjo, da bi ti postala spet zanimiva.
Default avatar
Zbejz stran kolkr hitr se da se predn te prisil, da ji bos moral menjavat plenick3. Glede na opis bo zdr.stanje vedno slabs ne vedno boljs
Default avatar
Ce si razklan med obema nazgi obe naenkrat
Default avatar
Nabijacek je napisal/a:
O cem ti to?! Avtor pravi, da ga punca ne privlaci zakaj bi potem naj nazigal obe?!?
Default avatar
Jaz na tvojem mestu ne bi pisal tega po netu. Kaj, ce slucajno prebere in se prepozna pol bo pa štala
Default avatar
Dutko88 je napisal/a:
Debil.
Default avatar
Dutko88 je napisal/a:
Nam zaupaš ime?